Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Bender napsal:ale mne to nespusti editors and tools
Je pravda, že předpokládám mít nainstalovaný MSTS, který je 100% funkční. Po nějakých pádech z editoru úkolů se něco v registrech poškodí. Někdo to umí opravit, já si tenkrát reinstaloval MSTS a byl jsem opět funkční.Dráčik napsal:Mne sa toto stalo pri problémoch s registrami (aj pri pokuse surového prekopírovania adresára Train Simulator bez inštalácie). Pri obnove registrov zo zálohy bolo všetko ok.
Honza napsal:Oprava zobrazování souprav v AE viz http://johnz.railpage.net/, sekce Ostatné, 3.položka
Honzo
Not Found
The requested URL /, was not found on this server.
Honza napsal:Ach jo, Miky, co takhle použít to, co máš na krku ... zpráva vzala jako součást odkazu i čárku za větou, stačí jen odkaz použít bez ní, že ....
Honzo
Já to vím,ale určitě by se někdo ozval,že odkaz nefunguje,tak sory a už to neřeš!
Čau Miky945
Zbyněk Šemora napsal:Je pravda, že předpokládám mít nainstalovaný MSTS, který je 100% funkční. Po nějakých pádech z editoru úkolů se něco v registrech poškodí. Někdo to umí opravit, já si tenkrát reinstaloval MSTS a byl jsem opět funkční.Dráčik napsal:Mne sa toto stalo pri problémoch s registrami (aj pri pokuse surového prekopírovania adresára Train Simulator bez inštalácie). Pri obnove registrov zo zálohy bolo všetko ok.
Jenomže já kdysi v dávných dobách zkoušel MSTS neinstalovat, ale jen jsem si udělal na jiný počítač kopii Train Simulator a hra mi fungovala. Jen jsem musel znovu nastavit rozlišení. Právě tenkrát jsem zjistil, že bez řádného nainstalování editory nefungují. Pro staré vlky v MSTS nic nového.
Proto, pokud mám jakýkoli problém, je dobré napsat víc podrobností. Takhle jen tápeme, kde mohl uživatel udělat chybu.
To je samozřejmě blbost. MSTS nemusí být nainstalovaný pokud chci jen jezdit, pouze si musím nastavit rozlišení a ostatní volby. Pokud chci spouštět editory a něco dělat nebo přidávat aktivity musí být MSTS nainstalovyný neboť musí existovat správné zápisy v registru. A to zajistí instalace nebo nahrání zálohy klíčů v registru jak správně podotýká Zbyněk.Šeba napsal:.......
Pánové, dovolím si s vámi nesouhlasit, aby fungoval editor není nutné mít nainstalované MSTS. Stačí ,když se otevře zástupce s MSTS a ve vlastnostech k "train.exe" se doplní parametr "toolset"... mělo by to vypadat asi takto train.exe -toolset
Mám takový pocit, že msts musí být nainstalovaný akorát když se rozbalují aktivity. Nebo jestli už je i toto vyřešené o tom nevím.