Zdravím a Prosím o pomoc u rozjíždění vlaků s těmito loko. 350 a 754. Vždy při rozjezdu vlaku ze stanice se rozjedu až na několikátý pokus. Mám odbržděno zařazeno v před. a při přidávání výkonu loko řve ale nerojíždí se (Lokomotivní brzda taky odbržděná popř. pantograv je nahoře, souhlas výpravčího k odjezdu udělen) zapoměl sem na něco ??? Lokomotiva se rozjede někdy až po minutě a to tím že přidám výkon na max a pak zase sundám na nulu někdy to opoakuju několikrát do rozjezdu. Tím mi v úkolech naskakuje v každé zastávce zpoždění
.
Zkoušel sem se rozjíždět na 50 % nic na 100 % postupné přidávání výkonu taky nic. Prostě se to rozjede až na několikátý pokus. Co dělám špatně ???
Nejdřív sem si myslel že mi prokluzují kola tak sem pískoval i když sem stál ale to taky nebylo tím. Ty mi vždy prokluzovali někdy až po rozjezdu vlaku ale před rozjetím se prokluz nezobrazoval.
Je řízení těchto lokomotiv nějak výrazně odlišné od jiných? U ostatních vlaků se rozjíždím normálně bezproblémů.
Díky za odpoědi.
Zkoušel sem se rozjíždět na 50 % nic na 100 % postupné přidávání výkonu taky nic. Prostě se to rozjede až na několikátý pokus. Co dělám špatně ???
Nejdřív sem si myslel že mi prokluzují kola tak sem pískoval i když sem stál ale to taky nebylo tím. Ty mi vždy prokluzovali někdy až po rozjezdu vlaku ale před rozjetím se prokluz nezobrazoval.
Je řízení těchto lokomotiv nějak výrazně odlišné od jiných? U ostatních vlaků se rozjíždím normálně bezproblémů.
Díky za odpoědi.