Downloady na demmsts.eu

Otík11,Aldabuid: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2293&pid=86533#pid86533

Naposled editoval moderátor:
3michal napsal:
Otík11,Aldabuid: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2293&pid=86533#pid86533

ja si myslim ze teraz sa uz na tu stranku nikdy nedostaneme kedze Čouda je out
podla mna by sa mala stranka obnovit lebo ospravedlnenia sa asi nikdy od jeho velebnosti nedockame

Dnes som obnovil funkčnosť stránky. Ale pre budúcnosť si dobre rozmyslite akým spôsobom podávate kritiku ! ! ! Niečo napraviť , na niečo poukázať nie je problém. Nebránim sa tomu pokial to je v medziach slušnosti. Ale pokial sa budú opakovať drzé výpady, tak môžte mi veriť, že nemám problém celú stránku poslať do hája bez náhrady. Je to na Vás či chcete, alebo nechcete downloady. Mne chýbať nebudú ! ! !

Je dobre ze stranka opet jede,je tam plno vybornych reskinu....bly by velka skoda ten web zrusit.....a kritika by se mela podovat normalni tonem a slusne

Takže aktualizáciu webu som dokončil, môžete sťahovať slušnú kôpku addonov, autormi sú Hekl,Robo,Ned,Kadr,Nebulus a ja.
Zopár upozornení:
Pred inštaláciou novej verzie kabíny 770_5 je potrebné pôvodnú zmazať.
Ďalej doporučujem znova stiahnuť skiny OKDD 770-534,SŽDS 770-515,ŽSR 730-618 a ZSSK 754-010 kvôli úpravám modelov, textúr a engov.
V sekcii "Osobné vagóny" nájdete archív "Update wag", ten si nainštalujte do trainsetu, ide o upravené "wag" súbory skinov niektorých osobných vozňov od Hekla a Roba, sú tam úpravy spriahadiel.
To by bolo asi tak všetko, príjemnú jazdu a ja utekám späť na trať.:D:D:D

Hekl,Robo,Ned,Kadr,Nebulus,duuso: Chlapi to čo ste znovu dokázali a stále dokazujete je niečo neskutočné :ole:
Všetko zverejnené od každého nádherná, prenádherná užasná práca Všetkým Vám veľmi pekne za tento megabalík ďakujem a skladám poklonu :salut: Naši hokejisti sa asi k zlatej medaile nedostanú :D:D ale vy by ste si ju zaslúžili :) Teším sa na Vašu ďalšiu tvorbu ;-)
S pozdravom
Michal

3Michal:Našich hokejistov mi ani nespomínaj, to je ako mexická telenovela...
Pri tom cabe 770_5 hlavne dodržte postup ohľadom vymazania pôvodnej verzie.
No a ešte jedna vec ma napadla:
Pri ZSSK 771 810 je možné, že Vám nebude s niektorými ruskými vozmi korektne fungovať spriahlo SA3, s Robom sme nad tým maturovali dosť dlho, nešlo to rozpájať, u mňa sa to správalo tak, že po niekoľkonásobnom dvojkliku na spriahlo sa to nakoniec rozpojilo, ale keď sa to náhodou vyrieši tak hodím update.Problém robilo to, že spriahlo nebolo súčasťou modelu ale išlo o freightanim.

duuso napsal:
... Problém robilo to, že spriahlo nebolo súčasťou modelu ale išlo o freightanim.
Ale tohle nemůže mít přeci vliv - jak si nadefinuješ model, tak ho máš nadefinovaný, a model samotný může být třeba krabička od sirek. Copak modely vybavené Freightanimem mají jiné vlastnosti ve hře ??? Zkoušeli jste půjčit si kompletní ruský engin z jejich čmeláků ?

Ako tak citam, otazka ohladom hesla sa sem tam objavi aj tu Takze pre vsetkych, aj pre tych, co im na maily neodpisujem: Heslo je, ci uz v archive, alebo exe subore z dovodu, aby ste citali readme a ja sa potom vyhol dotazom, preco nejde cab, zvuky, preco to a hento.Vsetko v readme je, aj to heslo. Pochopte, ze nemam cas denne kazdemu odpovedat na emaily, ci SZ vo fore. U nejaky spaniela, ci francuza(aj to sa v poslednej dobe stava) to celkom pochopim, ale u Cecha ci Slovaka mi to akosi nejde do hlavy. Ked si moze dat zahranicny user namahu s prekladacom, preco vy si nedate ani tolko namahy,precitat par riadkov

To je citacia, co som pred pra dnami pisel do navstevnej knihy na webe. Ja myslim, ze to nie je nic tazke.

Výborná práce hoši, jenom škoda že nejsou mašiny CD Carga :( krom laminátky. Jinak musím říct že ty čmeláci jsou výborný.

Otík11 napsal:
Výborná práce hoši, jenom škoda že nejsou mašiny CD Carga :( krom laminátky. Jinak musím říct že ty čmeláci jsou výborný.

Nejsou, ovšem v téhle sekci je hodně příležitostí nějakou naskinovat.

ondra135 napsal:
Rád bych si ty nové modely otevřel, ale kde mám hledat ty hesla.
Neumíš číst, jinak by tohle nepsal co. U jedné jsem se nemohl nějak dopočítat, setkal jsem se s tím i na zahraničních modelech. Dobrá věc.

Jo už mi to jede, protože v tom reamde jsou mezi řádkama mezery a já je jako řádky nepočítal omlouvám se.

Back
Nahoře