Pravda že nefungujou ale vždycky takovej výpadek před aktualizací tak nevímAldabuid napsal:Už dlouho vám nefungují stránky
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pravda že nefungujou ale vždycky takovej výpadek před aktualizací tak nevímAldabuid napsal:Už dlouho vám nefungují stránky
3michal napsal:Otík11,Aldabuid: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2293&pid=86533#pid86533
Ale tohle nemůže mít přeci vliv - jak si nadefinuješ model, tak ho máš nadefinovaný, a model samotný může být třeba krabička od sirek. Copak modely vybavené Freightanimem mají jiné vlastnosti ve hře ??? Zkoušeli jste půjčit si kompletní ruský engin z jejich čmeláků ?duuso napsal:... Problém robilo to, že spriahlo nebolo súčasťou modelu ale išlo o freightanim.
Otík11 napsal:Výborná práce hoši, jenom škoda že nejsou mašiny CD Cargakrom laminátky. Jinak musím říct že ty čmeláci jsou výborný.
Neumíš číst, jinak by tohle nepsal co. U jedné jsem se nemohl nějak dopočítat, setkal jsem se s tím i na zahraničních modelech. Dobrá věc.ondra135 napsal:Rád bych si ty nové modely otevřel, ale kde mám hledat ty hesla.
Na cab 240 sa ešte načakáš...airsoftak25 napsal:skoda ze este nevysiel ten cab pre 240-kyale inac uzastana praca