Downloady na demmsts.eu

Kebarko napsal:
duuso napsal:
Obsahom dnešnej predvianočnej aktualizácie je osobný vozeň zssk_BDtmee_2 so služobným oddielom, autorom je Hekl...

Dočítal som sa na stránkach ŽSSK, že vozne Bdtmee boli rekonštruované vytvorením složobného oddielu. Po rekonštrukcii dostali nové označenie Bdgtmee.
Podľa mňa aj označenie tohto skinu by malo byť Bdgtmee, keď teda má služobný oddiel.
Nedá mi sa k tejto téme nevyjadriť. Celá zmena vozňa Bdtmee na Bdgtmee spočívala v tom, že z jedného WC sa vyhodilo umývadlo, zrkadlo a samotné WC a namiesto toho sa tam namontoval stolík+vešiak. A samozrejme ŽOS-ka za to zobrala nenormálne peniaze, prosím vás ani sa nepýtajte aké!

To je normálne, takto to pri štátnych zákazkách chodí, ale to je offtopic, oddychujme, sú Vianoce.

duuso napsal:
Pŕŕ chlapi, ide o houby, na voze je to tak napísané a hotovo nie?
Duuso nejde o houby. Nekomentoval som voz . Tam nie je o com. Ked je to real tak je to spravne. Ale zacina mi liezt na nervy ze kazda tema odboci do BP a ostatnych pridruznych tem. Dokonca uz aj tu. Takze Robo to ze si pripomienkoval aj tam a houby platne ma vobec nezaujima. Tu sa na temu BP nevyjadruj. :!:
Toto vlakno ma nazov Downloady na duuso.demmsts.sk.

Takže so želaním krásnych Vianoc prichádza aj Vianočná aktualizácia v podobe "Renátky" ZSSK 754 055-2 od Hekla, ZSSK 753 220-3 od Roba a čmela 770 074-3 odo mňa, prajem nerušené sťahovanie a veľa vianočnej pohody.

Ahoj! nemůžu u Vás na webu najít žsr Hbis Došlo mi, že tam není, ale katalog msts odkazuje na Vás a Martin Zeman taky. Můžete se k tomu Dusso, Deme vyjádřit prosím? Vůz je potřeba do aktivity :wink:

Serus Čoudo, je tam ale ten čo na neho odkazuje má zlé označenie, voz je označený ZSR Hbills, je to ten bledý medzi náraďovým a balíkom Uaqps.Ak hľadáš modré "plachťáky" ZSSK Hbis, tie sú u Johnza, u nás je ešte ZSSK Hbbillns.

Niet zač, tem kto na to odkazuje by si mal názov opraviť aby sa predišlo nedorozumeniam.

Přeju hezkej den.
Měl bych připomínku k Duusovým skinům Madarských EC vozů. Skiny vypadají pěkně jen do doby než člověk přijde nato že v conbuilderu sestavoval vlak z velkoprostorových vozů a ve hře potom koukal na vozy kupátkové a na voze samotném je označení Apmz/Bpmz namísto Amz/Bmz apod. WLABmz, Bcmz a Wrmz jsou v pohodě.

Až si správne prečítal popis vozov tak autorom je Dem NIE ja. Ale určite sa dočkáš vysvetlenia.

Pána beka... to sa celý svet už fakt zbláznil... zelené laminátky a červené peršingy chodia na slovensku... to sa len u nás môže také dačo stať...skin je síce pekný, ale lamine toto rozhodne nepristane...

To nejsou fototextury že ne? Protože když se podíváme na fotku tak tam jsou nesrovnalosti. Web stránka na boku je uprostřed žlutého pruhu a ten je přerušen zeleným zvýrazněním tvarování jenom na čele. Pokud moje blahé paměti co jsem viděl z fotek vzpomínají dobře..

Naposled editoval moderátor:
re pegas: přesně tak... soudruzi, kteří označili systémy barvami (3kVss = zelená, 25kV@50Hz = červená) se teď musej obracet v hrobě :D

Štěpán_mf napsal:
To nejsou fototextury že ne? Protože když se podíváme na fotku tak tam jsou nesrovnalosti. Web stránka na boku je uprostřed žlutého pruhu a ten je přerušen zeleným zvýrazněním tvarování jenom na čele. Pokud moje blahé paměti co jsem viděl z fotek vzpomínají dobře..

No mudrovat vies dobre. Ale skus si pozriet mapovanie laminatky a pochopis preco to nemoze bit na spravnom mieste. Toto fakt milujem. Preco nepindas ze na blonskom je ta tabulka zssk.as na bocnici tiez nerealne umiestnena? Preco tam nehovoris ze to nie je fototext? Lebo aj na tej to kvoly mapovaniu nemohlo bit umiestnene na spravnom mieste. Skoda reci. Takychto prazdnych vykrikov sa toto forum nezbavy.

Naposled editoval moderátor:
fíííííra napsal:
Přeju hezkej den.
Měl bych připomínku k Duusovým skinům Madarských EC vozů. Skiny vypadají pěkně jen do doby než člověk přijde nato že v conbuilderu sestavoval vlak z velkoprostorových vozů a ve hře potom koukal na vozy kupátkové a na voze samotném je označení Apmz/Bpmz namísto Amz/Bmz apod. WLABmz, Bcmz a Wrmz jsou v pohodě.

Hmmm......to som si nevsimol a pravdu povediac teraz uz ani mozno nic s tym robit nebudem. Neviem. Mozno ked budem mat super chut.

Back
Nahoře