Downloady na demmsts.eu

Robo napsal:
Už začala behať svoje prvé kilometre ?
Ešte nie, keď som ju fotil práve jej dokončili lak /12.12.2007/ a pred halou stála 240 126-3, ktorá ide tiež do tohoto laku, podľa mojich posledných info táto firma vzala do prenájmu ešte nejaké 363 a 750 056, takže uvidíme, malo by to chodiť vo dvojiciach s nákladmi v relácii MÁV-ŽSR-ČD.Majú ešte jednu zelenú 740: [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr9373_T4480855.jpg

No chtěl bych vidět firmu, která by pronajala 363 i když na Slovensku holt asi nejsou tak potřebným zbožím. Viděl bych to spíš na nějaké staré stejnosměrky a přes styk bude přetahovat 750. Protože když by ZSSK nebo ZSCS nechtěli nějaká esa tak by po nich ČD hrábli.

Štěpán_mf napsal:
No chtěl bych vidět firmu, která by pronajala 363

A prečo nie ? Stačí, ak ľudia z Carga majú nejakých rodinných príslušníkov v PSŽ a už ide ruka v ruke :D . Stále to bude lepšie, ako ich čo i len prenajať ČD. 8)

A toto je najpádnejší dôvod na to aby dvojsmery išli do prenájmu súkromníkom-ruka ruku myje, medzi rečou hovorí sa aj o dlhodobom prenájme 4 ks 363 z depa Bratislava pre MÁV na preťahy medzi MÁV a SŽ, ale zatiaľ sa iba o tom hovorí ale pri fotení cabu 710 som sa dozvedel že vraj 363-ky už dostali od MÁV aj "papiere" na spôsobilosť.

Robo napsal:
Štěpán_mf napsal:
No chtěl bych vidět firmu, která by pronajala 363

A prečo nie ? Stačí, ak ľudia z Carga majú nejakých rodinných príslušníkov v PSŽ a už ide ruka v ruke :D . Stále to bude lepšie, ako ich čo i len prenajať ČD. 8)

To máš zase pravdu, alespoň to přispěje rozvoji a konkurenci železnice na Slovensku. Ale průser je, že soukromnící pořád vozí jenom na hlavních tazích a manipuláky, nebo tak něco jim nic neříká. U nás ještě máme celkem dost lokálek, jenže přišlo placení u doktorů, tak možná přijde i rušení lokálek. :cry:

Pripravovaná úprava kabíny na lok. r. 242, zbýva aby sme s Martensom doriešili nový ukazovateľ odbočiek, voltmeter a vypínanie NO.No a samozrejme celkovú grafickú úpravu.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr9524_cab242.jpg

Super to bude po dokončení, ešte je na tom dosť "mravenčí" práce, ale raz to určite bude.

Hlavně tam nezapomeňte stěrač dodělat. Takhle sem si muse sklo v dešti utírat hadrem a při stovce to věru nebyl ahezká prácce :-D

Stiahnem si model zssk_110.040 z duuso.demmsts.sk, rozbalím, vložím do TRAINSET, spustím AE a vyhodí mi hlášku:
"Chyba při čtení souboru vozidla
Soubor: Trains/Trainset/zssk_110/zssk_110040.eng
Řádek: 25"
Mám to presne tak uložené, a predsa tam chýba... Nechápem

Naposled editoval moderátor:
Kevin napsal:
Stiahnem si model zssk_110.040 z duuso.demmsts.sk, rozbalím, vložím do TRAINSET, spustím AE a vyhodí mi hlášku:

Teraz spravym to co sam nemam rad. (Zbynku neber to ako osobny utok, len ako fakt ktory sa stal)
Ja som si stiahol aktualne TBP s tykokso servra. Masinu po masine , vsetky vagony, vsetky cab, sound, proste full. Stahoval som to dva dni. Vlozil do trainset, cisteho trainset. Mal som nainstalovany aj bin potrebny k tomu a po zapnuti MSTS to na mna vyplulo viac ako dvadsat chybovych hlaseni a po odklikani to padlo do windowsu. A to su vyladene vozidla. Nase su nevyladene. Holt zaruka neexistuje. Co ide na jednom kompe na druhom nemusi. Takze si najdi fungujuci eng 110-iny a naklonuj si. Pekny vecer prajem. A poprosil by som vsetkych anti Semorovcov, neberte to ako prihravku na smec a nerobte tu flame.Ked mate potrebu vrtat do Zbynka azlozte si na to vlakno. Toto je proste fakt moja skusenost. Tot vsio.

p.s: (Zbynku prepac. Som neutralny v tychto vasich sporoch, ale toto sa fakt stalo.)

AirVolk napsal:
Kevin napsal:

Teraz spravym to co sam nemam rad. (Zbynku neber to ako osobny utok, len ako fakt ktory sa stal)
Ja som si stiahol aktualne TBP s tykokso servra. Masinu po masine , vsetky vagony, vsetky cab, sound, proste full. Stahoval som to dva dni. Vlozil do trainset, cisteho trainset. Mal som nainstalovany aj bin potrebny k tomu a po zapnuti MSTS to na mna vyplulo viac ako dvadsat chybovych hlaseni a po odklikani to padlo do windowsu. A to su vyladene vozidla. Nase su nevyladene. Holt zaruka neexistuje. Co ide na jednom kompe na druhom nemusi. Takze si najdi fungujuci eng 110-iny a naklonuj si. Pekny vecer prajem. A poprosil by som vsetkych anti Semorovcov, neberte to ako prihravku na smec a nerobte tu flame.Ked mate potrebu vrtat do Zbynka azlozte si na to vlakno. Toto je proste fakt moja skusenost. Tot vsio.

p.s: (Zbynku prepac. Som neutralny v tychto vasich sporoch, ale toto sa fakt stalo.)

Jasne, som si upravil inú 110. Ostatné modely z tejto stránky mi idú v pohode. A inak sú tam fakt pekné modely aj kabíny... Česť tým ľuďom, ktorý vedia produkovať pekné modely a posúvajú MSTS stále dopredu. Moja úcta patrí modelom z duuso.demmsts.sk a rovnako aj z trainsetu BP

Nakoľko sa mi tieto textúry aj s freightanimom od Racera už dlho váľali na disku dokončil som jednu z Novozámockých lešteniek, ktorá brázdi trať ŽSR130 a 110.Má "špeciálnu" výbavu-záclonky a spätné zrkadlá.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.net/obr9984_zssk240114.jpg

Tak tak, textúry som nafotil v Zámkoch a screen je tiež zo Zámkov ale z Jeneho štreky.

Po Duusovej lestenke si pja pre Vas po dlhom case opet nieco pripravujem. Zatial je to v tomto stadiu a je to na novy model od Jirka a Davida.
Este je tam vela roboty tak netreba to hodnotit . V podstate som to hodil do placu len ako zadostucinenie sebe pri objavovani mapovania tohto modelu. A teda nie je to nic lahke :)
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://duuso.demmsts.sk/images/forum/350005.jpg

Od dneška si môžete stiahnuť z nášho webu stroj OBB 2143 073-1, použiteľný v aktivitách na trati Bratislava hl.-Devínska Nová Ves-Marchegg ale len do minuloročného GVD, nakoľko od nového GVD tam jazdia Herkulesy s riadiacimi vozmi 80-73, ďalej som dal k downloadu vrak čmeliaka ZSSK, archív obsahuje aj eng "ms" pre funkciu napr. v loose consiste, taktiež je to použiteľné ako statický objekt vraku pre staviteľov tratí /Zvolen,Košice,Žilina,Č.Třebová atď./.Pre menšiu náročnosť má model zníženú viditeľnosť na 600 metrov a znížené rozlíšenie textúr na 512x512.Autorom oboch vecí je Nebulus začo mu patrí vďaka.

Back
Nahoře