Downloady na demmsts.eu

pise mi tam eror reading database file
file:trains/trainset/zssk263/zssk_260xxx.eng
line:235

kinger2512 napsal:
pise mi tam eror reading database file
file:trains/trainset/zssk263/zssk_260xxx.eng
A co sis kam a odkud nakopíroval ?
Pokud někdo chcete s něčím píchnout/poradit, tak se naučte jesně a srozumitelně formulovat svůj problém s co největším počtem informací !

A písať to do príslušného vlákna hlavne.Čo sa tých 263-ek týka ide o hlavne Demove skiny, ktoré som podľa fotiek priblížil realite /bližšej či vzdialenejšej/ pokiaľ sa niekto nepodujme na tvorbu modelu 263.

Rocker napsal:
263.008 je jednoducho great :wink:
To je jediná čo má pult "vo výbave" s koženkou, teda ten, ktorý máme v MSTS, ale my s Nebulusom s tým určite niečo spravíme...

tam v tom msts editor a tools mi pise ked uz zostavujem supravu tak tam neni a pise eror reading database file
file:trains/trainset/zssk263/zssk_263xxx.eng

kinger2512 napsal:
tam v tom msts editor a tools mi pise ked uz zostavujem supravu tak tam neni a pise eror reading database file
file:trains/trainset/zssk263/zssk_263xxx.eng
1.přesné číslo mašiny by nebylo ?
2. máš nainstalovaný "bin" ?
na pozici 235 jsou nejspíše světla
Podávej pořádné informace.

Rocker napsal:
Tak potom nech sa darí :wink: Inak škoda,že ste 009 neurobili s červenou strechou :wink:
http://www.vlaky.net/upload/galeria/000009/014887.jpg
Keby to dovolil model myslíš že by sme to tak nechali? Určite nie, keď dáš červenú strechu tak Ti červené ostanú aj prelisy na celej streche, takže tu je problém, potom by mohla byť aj 003 aj keď tá už má tú strechu nad kabínou skoro čiernu...Mne by ten model vyhovoval ale muselo by tomu predchádzať toto: keby p.Starý uvoľnil zdroják, nejaký šikovný modelár by prerobil zberače, mapovanie textúr niektorých partií modelu a úpravu medzipodvozkovej časti, možno by nezaškodilo zdvihnúť rozlíšenie textúr, počet polys je v pohode a je na svete 263 ako cumeľ, hovorí sa to síce ľahko...

Ahaaa vidíš to je modelom,to ma nenapadlo,tak beriem späť :eek: Ale tak či tak to daj na net nech máme čo sosať,lebo je to pekná práca a dnes som sa v Blave nabažil princiek až až :lol: Musím konečne aj nejaké osobáčiky povoziť na 130tke :wink:

Naposled editoval moderátor:
Rocker napsal:
Ahaaa vidíš to je modelom,to ma nenapadlo,tak beriem späť :eek: Ale tak či tak to daj na net nech máme čo sosať,lebo je to pekná práca a dnes som sa v Blave nabažil princiek až až :lol: Musím konečne aj nejaké osobáčiky povoziť na 130tke :wink:

Len nedavno sme to dali odtial dole a uz to mame davat naspat? Neviem ked sa dohodnem s Duusom tak maximalne dame link sem do fora na balik, ktory nebude zverejneny len s pristupneny. Ale ziadnu zodpovednost za pouzivanie na seba neberieme. :D :D Ze Dusan ? :D

Veľa vecí som z webu stiahol kvôli tomu, že boli buď v nízkej kvalite z časov keď sme začínali a niektoré veci išli dole kvôli tomu, že sa vytvorili nové modely na ktoré sa tie textúry časom dosadia.No a samozrejme aj webový priestor nemáme nekonečný, z tohoto dôvodu putovala aj Vysočina_1960 k Zdeňkovi Itterheimovi.

Dnešná doba v MSTS hovorí v prospech kvality a možnostiam konrétnych modelov, preto sme niektoré staršie veci nezodpovedajúce súčasným nárokom odstránili-a samozrejme aj z priestorových dôvodov, tot vsjo.Skiny ktoré vydávame sú v maximálnej možnej miere prispôsobené nárokom súčasnej doby, o toto sa všetci čo zverejňujeme na webe snažíme.

AirVolk napsal:
Vsetko co podla nas uz nemalo co hladat na webe. :D :D

Len škoda, že aktivitári, tie podľa vás nepotrebné veci, používajú vo svojich aktivitách. A my chudáci to nemáme z čoho sosnúť. :lol:

Back
Nahoře