Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A co sis kam a odkud nakopíroval ?kinger2512 napsal:pise mi tam eror reading database file
file:trains/trainset/zssk263/zssk_260xxx.eng
line:235
kinger2512 napsal:pise mi tam eror reading database file
file:trains/trainset/zssk263/zssk_260xxx.eng
To je jediná čo má pult "vo výbave" s koženkou, teda ten, ktorý máme v MSTS, ale my s Nebulusom s tým určite niečo spravíme...Rocker napsal:263.008 je jednoducho great![]()
1.přesné číslo mašiny by nebylo ?kinger2512 napsal:tam v tom msts editor a tools mi pise ked uz zostavujem supravu tak tam neni a pise eror reading database file
file:trains/trainset/zssk263/zssk_263xxx.eng
Keby to dovolil model myslíš že by sme to tak nechali? Určite nie, keď dáš červenú strechu tak Ti červené ostanú aj prelisy na celej streche, takže tu je problém, potom by mohla byť aj 003 aj keď tá už má tú strechu nad kabínou skoro čiernu...Mne by ten model vyhovoval ale muselo by tomu predchádzať toto: keby p.Starý uvoľnil zdroják, nejaký šikovný modelár by prerobil zberače, mapovanie textúr niektorých partií modelu a úpravu medzipodvozkovej časti, možno by nezaškodilo zdvihnúť rozlíšenie textúr, počet polys je v pohode a je na svete 263 ako cumeľ, hovorí sa to síce ľahko...Rocker napsal:Tak potom nech sa daríInak škoda,že ste 009 neurobili s červenou strechou
![]()
http://www.vlaky.net/upload/galeria/000009/014887.jpg
Rocker napsal:Ahaaa vidíš to je modelom,to ma nenapadlo,tak beriem späťAle tak či tak to daj na net nech máme čo sosať,lebo je to pekná práca a dnes som sa v Blave nabažil princiek až až
Musím konečne aj nejaké osobáčiky povoziť na 130tke
![]()
Rocker napsal:Vy ste toho dali vela preč,aj 362.013,to bola pre mňa kočka v MSTS![]()
AirVolk napsal:Vsetko co podla nas uz nemalo co hladat na webe.![]()
![]()