Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Díky moc za ochotu, už som sa so Zdeňkom dohodol, bude to u neho, u nás bude odkaz na stiahnutie, no a taktiež bude možné trať stiahnuť priamo u neho.Čouda napsal:Dusso vysočina by mohla být u mě, ale to bysme se museli domluvit se zdeňkem a později to přesunout rovnou na Zdeňkův vznikající web.
klimi napsal:Zdravim.Dá se už Vysočina stáhnout někde jinde?Díky
Já vím,že to tam je ke stažení,ale jede mi to pomalu.Nestěžuju si ,jenom se chci zeptat ,zda to není někde jinde.AirVolk napsal:klimi napsal:Zdravim.Dá se už Vysočina stáhnout někde jinde?Díky
Prepac ale ked je niekto neschopny si precitat len dva prispevky naspet a to este na tejto strane, ze netreba ani listovat, tak to uz neviem pomenovat ze co to je. Ja by som ti nic nenapisal.
klimi napsal:Já vím,že to tam je ke stažení,ale jede mi to pomalu.Nestěžuju si ,jenom se chci zeptat ,zda to není někde jinde.
Duuso napsal:OK, takže sečteno a podtrženo-nič sa nemení, trať Vysočina_1960 môžete naďalej sťahovať pomocou linku na našom webe, prípadne na samotnom Zdeňkovom webe, mení sa len umiestnenie archívu, Zdeňku, díky ešte raz.