Downloady na demmsts.eu

Oznam:

Z dôvodu skorého naplnenia kapacity ftp serveru na našom webe zmažem skiny staršieho dáta a nižšej kvality, ide hlavne o vozidlá z obdobia ŽSR a ČSD, nakoľko webový priestor považujeme za potrebnejší pre skiny aktuálnych vozidiel, takže kto si chce stiahnuť staršie veci môže tak urobiť do najbližšej nedele, kedy tam už tieto veci nebudú, nakoľko ich zmažem, taktiež by som chcel poprosiť nejakého dobrého človeka, ktorý disponuje väčším webovým priestrom o umiestnenie trate Vysočina_1960, pričom odkaz so screenmi by ostal na našej stránke, vopred vďaka.

Dúfam, že všetko najprv starostlivo zazálohuješ. Nemôžeš vedieť, kedy čo ešte bude treba.

Dusso vysočina by mohla být u mě, ale to bysme se museli domluvit se zdeňkem a později to přesunout rovnou na Zdeňkův vznikající web.

Ad Tax:Všetky veci, ktoré som vytvoril aj keď trebárs pred 3 rokmi mám zálohované, takže v tom problém nie je, doma mám 500 GB disku, problém je s webpriestorom, ale už to riešim.

Čouda napsal:
Dusso vysočina by mohla být u mě, ale to bysme se museli domluvit se zdeňkem a později to přesunout rovnou na Zdeňkův vznikající web.
Díky moc za ochotu, už som sa so Zdeňkom dohodol, bude to u neho, u nás bude odkaz na stiahnutie, no a taktiež bude možné trať stiahnuť priamo u neho.

Já jsem to poplet. já zapoměl, že Zdeněk už má webový prostor. Takže takto to bude super :wink:

OK, takže sečteno a podtrženo-nič sa nemení, trať Vysočina_1960 môžete naďalej sťahovať pomocou linku na našom webe, prípadne na samotnom Zdeňkovom webe, mení sa len umiestnenie archívu, Zdeňku, díky ešte raz.

Dnešným dňom som uvoľnil k downloadu kabínu pre lokomotívy radu 754/T478.4, taktiež som spravil aj grafickú úpravu obrazcov jednotlivých downloadov aby to "ladilo" s podkladom, takže zhliadnite, ťahajte a povozte sa v novej štvorkovej kabíne.Týmto by som chcel poďakovať Arwymu za výborný základ a fotky, Passionovi za doplňujúce fotky a cenné rady.Autormi sú Nebulus a ja.

klimi napsal:
Zdravim.Dá se už Vysočina stáhnout někde jinde?Díky

Prepac ale ked je niekto neschopny si precitat len dva prispevky naspet a to este na tejto strane, ze netreba ani listovat, tak to uz neviem pomenovat ze co to je. Ja by som ti nic nenapisal.

AirVolk napsal:
klimi napsal:
Zdravim.Dá se už Vysočina stáhnout někde jinde?Díky

Prepac ale ked je niekto neschopny si precitat len dva prispevky naspet a to este na tejto strane, ze netreba ani listovat, tak to uz neviem pomenovat ze co to je. Ja by som ti nic nenapisal.
Já vím,že to tam je ke stažení,ale jede mi to pomalu.Nestěžuju si ,jenom se chci zeptat ,zda to není někde jinde.

klimi napsal:
Já vím,že to tam je ke stažení,ale jede mi to pomalu.Nestěžuju si ,jenom se chci zeptat ,zda to není někde jinde.

Chlape ty si lenivy citat a este sa aj branit budes. Specialne pre teba citujem Duusov prispevok prvy na tejto strane.

Duuso napsal:
OK, takže sečteno a podtrženo-nič sa nemení, trať Vysočina_1960 môžete naďalej sťahovať pomocou linku na našom webe, prípadne na samotnom Zdeňkovom webe, mení sa len umiestnenie archívu, Zdeňku, díky ešte raz.

Co je prosim ta na tomto nepochopitelne???

Nechci se tedy do té diskuze montovat,je fakt,že se stahuje poněkud pomalu a tak si myslím,že by se měla zapakovat v něčem jiném,např v UHARC,tam má zapakovaná trať jen 136MB proti 165MB ve WinRaru.Těch pár MB bude na čase stahování docela znát.Stačí použít Route Riter,tam ten kompresní program je.

Opravim ta. Nie je to rar ale zip format. A do ineho to komprimovat nebudem. Niektore pocitadla su este Martensove a tie ani len rar subor nie su ochotne podporovat. Proste ked tam je nieco ine ako zip tak sa to nechova korektne. Pokial by este niekto chcel nieco na tuto temu zalozte preto vlakno v HP. Tu je to mimo mysu.

Back
Nahoře