Downloady na demmsts.eu

Dráčik napsal:
Martens: Doteraz neviem, kde ten eng je. Ten mi sedel. Ale treba si uvedomiť, že MSTS nikdy nebude mať charakteristiky ako skutočné mašinky.
To je mi Miro taky jasné, ale to co popisuje petko by asi nebylo ani v rámci kompromisu.

Dráčik:
MsTs má určite ohraničené možnosti reálnosti, ale priblížiť sa k reálu 240ky, podobne ako pri novej 151 by bolo super.

Ono na tej 044 si pamätám, že rozbeh bol vynikajúci. Držal som 1000A, lúskal odbočky tak jak v reále a aj tak jak v reále sa to rozbiehalo. Lenže taká druhá alebo desiata odbočka sa v MSTS chová inak pri 5 km/h (správne) a inak pri 100 km/h (už nesprávne) a s tým nič nespravíme (teda ja). :D

Tomas Lee napsal:
Chtěl jsem se zeptat zda někdo neví jestli existuje skin na ZSSK 362, ale chtěl bych nějakou rezavou nebo špinavou :wink:
Sice to není asi to praví ořechový, ale tohle by ti nestačilo obrázek?

To Rocker: Spokojen??? :D :D

Tomas Lee napsal:
Chtěl jsem se zeptat zda někdo neví jestli existuje skin na ZSSK 362, ale chtěl bych nějakou rezavou nebo špinavou :wink:

Stale rozmyslam nad tym co to ma spolocne z nazvom topicu

Naposled editoval moderátor:
Od dnes môžte u nás sťahovať veľmi podarený Heklov skin ZSSK 751 060-5 na nový Ondrov model a z mojej dielne som uvoľnil jednu chlórovú cisternu.

Dnešným dňom môžte u nás sťahovať skin služobného vozňa s oddielmi pre cestujúcich ZSSK BDs od Hekla, kvalitný fotomateriál dodal Dráčik a z mojej dielne som uvoľnil do Bratislavského turnusu zámockú leštenku ZSSK 240 114-9 v "príplatkovej výbave" so záclonkami a spätnými zrkadlami, za model zrkadiel ďakujem Racerovi.

Pracuje. Su tam iste problemi s texturami, ale s autorom uz som sa dohodol , ze po dokonceni mu to poslem na premapovanie. Takze zatial to ide dost pomali. Nebojte sa Gorilka bude. Ale nebude to 005 ale ..........prekvapko. 005 bola pouzita len ako navnada.

Back
Nahoře