duuso
Pomocník strojvedoucího
No, ja si myslím, že premenovanie cvf-iek je bezpredmetné, nakoľko keď raz vyjde nová kabína na určitú lokomotívu, tak je logické, že každý si smerovanie ku nej aj nalinkuje v engoch, mimochodom označenie zssk263.cvf mi príde ako krok späť keď sa už snažíme o akúsi normalizáciu trainsetu a každý značí cvf-ká len radovým označením lokomotívy.Toť môj názor.Keď na 263 nebol žiadny cab a každý mal smerovanie do iných kabín tiež bol nútený po vydaní cab263 prelinkovať si engy, myslím že toto už za reč nestojí.Koniec koncov raz keď sa dožijeme upraveného modelu tak budú ku nemu aj engy už s nalinkovanými zvukmi a kabínou, svetlá podľa Ž1 už nachystal Robo, takže takto.Čo sa roliet týka:vyriešili sme to nakoniec tak, že v dennej verzii je roleta stiahnutá na maximálnu možnú mieru, nakoľko bol cab fotený proti slnku, bežne to takto majú rušňovodiči keď jazdia proti slnku.V nočnej verzii je roleta v rovnakej polohe, no po zapnutí podsvietenia prístrojov sa vytiahne o kus hore, takže myslím že to je taký malý kompromis, ktorý sa určite nemusí každému páčiť ale hold každému sa vyhovieť nedá.V dennej verzii by retušovanie bolo moc vidno.Tak si to užívajte a kľudne si tie engy prelinkujte.