Sciara18 napsal:
...snad se zas dockam nejakeho skinu od duuosa v instalatoru...
Obávam sa, že od **duuosa** sa ho nedočkáš, maximálne len ako od moderátora nášho webu, všetky inštalačky totižto robí Robo na Heklove skiny, moje veci si dávam do ZIP nakoľko nemám čas laborovať s programami na inštalačky a hrajkať sa s tým, som rád že stíham to čo stíham, čo tiež dlho nebude, takže toto by sme mali vysvetlené.
Ja to robím presne ako Ivan.ps, veci inštalujem nabok, po rozbalení prezriem, usúdim či to je hodné trainsetu a potom buď úprava smerovaní a dnu alebo do koša, hotové.
Verte mi, keby som mal nato čas, tak Vám dám na tácke celý náš web v norme napr. TBP, vyladené engy, bezchybné smerovania a tak podobne ale som len človek s rodinou, prácou, priateľmi a podobne a MSTS je iba moje hobby a nie zamestnanie na plný pracovný úväzok.
Kto chce-prosím, stiahnite si celý web a laďte, smerujte a premenovávajte do bezvedomia ale odomňa sa toho aspoň určite teraz nedočkáte.Keď som začínal a sťahoval veci od Filipa Havla mal tam aj super "polopate" návody na úpravu smerovania, ktoré zvádol hádam každý a podľa toho som sa jednoducho v texťákoch ako eng/wag trochu začal vyznať a nebol problém upraviť nejaké trápne smerovanie...
No a ešte niečo, nechám to tu asi 2-3 dni a potom pošlem moderátorovi čísla príspevkov, ktoré pôjdu preč, nakoľko sa to tu začína "zneprehladňovať", teda zasierať.