Downloady na demmsts.eu

Zdravím. Když si vzpomenu nějakou tu dobu zpátky já a MSTS, tak když jsem ještě od Hvla stahoval věci, tak to byla věc. Nic mi nechtělo fungovat, pak jsem otevřel adresář MSTS a zjistil jsem, jak asi přibližně vypadá. PC jsem doma měl už nějakou dobu a stejně jsem z toho moudrý nevyl (někdy ani dnes:D ). A teď si představte někoho, např. táta koupí synovi PC a on donese domů MSTS. Kdo před 20 - 30 lety mohl sednout do lokomotivy a jen tak se projet. :?: :D Tak maximálně mít doma el. vláčky. (né všichni zájemci o vlaky se dostanou ke dráze :D ) Takže dle mne musíme brát ohledy i na tyto uživatele.:D
S pozdravem Dan.:cool:

no,hoj vsem,vsiml sem si ze duuoso ma nejake veci,respektive vydarene skiny v instalatoru,urcite je to dobre......protoze nejaky amatersky uzival asi tezko bude vedet kam soupnout archiv,ktery si stahl....taky si pamatuju tehdy sem nevedel k cemu bin je.....nic me enchtelo fungovat,vzdycky pri startu sem odklikal ERROR........a pak hura,jelo se bez zvuku a takove ty veci.bez kabin atd......ale jelo to:D.....pak sem prisel na trat bp.acha..krasna to vec.penizky za to vyhozene staly urcite za to.......takze ,snad se zas dockam nejakeho skinu od duuosa v instalatoru.usetri to nudne prekopirovani......a je to proste komfortnejsi

No komfortnejšie to je možno pre začiatočníkov. Mne osobne veľmi inštalátory nevyhovujú. Aj keď je model v inštalátore, tak si ho nainštalujem najskôr mimo MSTS a potom si ho ručne vložím do MSTS, pretože iba tak mám 100 percentný prehľad kde čo mám a viem, že sa mi nič neprepísalo.

Už som v minulosti na inštalátory doplatil.

Ivan.ps napsal:
No komfortnejšie to je možno pre začiatočníkov. Mne osobne veľmi inštalátory nevyhovujú. Aj keď je model v inštalátore, tak si ho nainštalujem najskôr mimo MSTS a potom si ho ručne vložím do MSTS, pretože iba tak mám 100 percentný prehľad kde čo mám a viem, že sa mi nič neprepísalo.

Už som v minulosti na inštalátory doplatil.

Teď jsem nepochopil, jaký je rozdíl mezi soubory, které si rozbalím bokem z raru nebo to samé z instalátoru. Já si také vše instaluji do jiné složky než MSTS.
Ale například taková babička nemůže vědět, když rozbalí archiv, kam to nakopírovat. Ale pokud je to v instalátoru, je spokojenost na všech stranách.:wink:

Sciara18 napsal:
...snad se zas dockam nejakeho skinu od duuosa v instalatoru...
Obávam sa, že od **duuosa** sa ho nedočkáš, maximálne len ako od moderátora nášho webu, všetky inštalačky totižto robí Robo na Heklove skiny, moje veci si dávam do ZIP nakoľko nemám čas laborovať s programami na inštalačky a hrajkať sa s tým, som rád že stíham to čo stíham, čo tiež dlho nebude, takže toto by sme mali vysvetlené.
Ja to robím presne ako Ivan.ps, veci inštalujem nabok, po rozbalení prezriem, usúdim či to je hodné trainsetu a potom buď úprava smerovaní a dnu alebo do koša, hotové.
Verte mi, keby som mal nato čas, tak Vám dám na tácke celý náš web v norme napr. TBP, vyladené engy, bezchybné smerovania a tak podobne ale som len človek s rodinou, prácou, priateľmi a podobne a MSTS je iba moje hobby a nie zamestnanie na plný pracovný úväzok.
Kto chce-prosím, stiahnite si celý web a laďte, smerujte a premenovávajte do bezvedomia ale odomňa sa toho aspoň určite teraz nedočkáte.Keď som začínal a sťahoval veci od Filipa Havla mal tam aj super "polopate" návody na úpravu smerovania, ktoré zvádol hádam každý a podľa toho som sa jednoducho v texťákoch ako eng/wag trochu začal vyznať a nebol problém upraviť nejaké trápne smerovanie...
No a ešte niečo, nechám to tu asi 2-3 dni a potom pošlem moderátorovi čísla príspevkov, ktoré pôjdu preč, nakoľko sa to tu začína "zneprehladňovať", teda zasierať.

A to je co? Fotka reálu, ze které bude kabina? Nebo je to fotka z MSTS.
Já jen vím, že stejný pohled je z kabin všech čmeláků. Na štreku moc vidět není a marně hledám něco, co by vyvrátilo názor, že to není reál. Snad jen zelená na opakovači, na starších tratích s autoblokem kód ve stanici nebýval. Kam se na to hrabe MSTS 2 nebo RS.

Tommy66 napsal:
- podle kaluží na ochoze:D

A já bych řekl že tohle je reál v MSTS.......Dušan neviem ako sa ti to podarilo takto presne nafotiť, aby si vedel použiť tento pohľad, ale je to vynikajúce....

Je to už hotová kabína - screen z MSTS, originál bol fotený počas snehovej kalamity. Dokonca snežilo aj v kabíne a niektoré animácie boli následne prácne retušované. Kaluže nebolo možné odstrániť a nakoniec sa mi celkom zapáčili.

Vyzerá to veľmi dobre,tiež sa mi páčia tie kaluže :lol: a ešte viac animované tiene brzdičov.Veľmi pekná práca
Inak je v tej termoske niečo? docela by sa do tejto kosy hodil teplý čajík

Naposled editoval moderátor:
V noci pri pretáčaní by sa v tejto kose veľmi hodil aj mne :lol:

Naposled editoval moderátor:
Všade možne okrem Leopoldova...a to tiež neviem prečo nám tam nedali miesto.Inak duuso tam má pár čmelcov :wink:

Back
Nahoře