Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nebulus napsal:Je to už hotová kabína - screen z MSTS, originál bol fotený počas snehovej kalamity. Dokonca snežilo aj v kabíne a niektoré animácie boli následne prácne retušované. Kaluže nebolo možné odstrániť a nakoniec sa mi celkom zapáčili.
Dan J. napsal:Ne ne ne, ty kaluže jsou naopak super.Vypadá to věrohodně, tak mne napadá, ale to už by byla pěkná rozmazlenost, mit tak např. pohled zimní se zasněženým ochozem a v zimních aktivitách si měnit jen odkaz na kabinu.
![]()
Moc pěkná práce.
S pozdravem Dan.
Kadr napsal:nebulus napsal:Je to už hotová kabína - screen z MSTS, originál bol fotený počas snehovej kalamity. Dokonca snežilo aj v kabíne a niektoré animácie boli následne prácne retušované. Kaluže nebolo možné odstrániť a nakoniec sa mi celkom zapáčili.
Ale, určitě by to šlo...
nebulus napsal:Kadr napsal:nebulus napsal:Je to už hotová kabína - screen z MSTS, originál bol fotený počas snehovej kalamity. Dokonca snežilo aj v kabíne a niektoré animácie boli následne prácne retušované. Kaluže nebolo možné odstrániť a nakoniec sa mi celkom zapáčili.
Ale, určitě by to šlo...
Jasné, že by sa to dalo nejako násilne poriešiť, v krajnom prípade by som dal ochoz z inej mašiny, ale bolo by to moc prácne.
Tá oprava by nebola nikdy taká dokonalá ako originál.Kadr napsal:Tak se to autorovi líbí a uzná to za vhodné tak prosim.Pracné nepracné, když něco dělám tak pořádně..
No hej, tak to bude super, máme dva čmele /532,534/ a snáď aj nejaké 740 tak prečo nie ? Koniec koncov preto to robíme.Dan J. napsal:Ahoj Duuso.
Moc moc pěkné. Já snad budu muset rozchodit tu aktivitu OKD doprava pro trať 321.Tento týden už bych měl mít nový comp, tak to snad půjde.
S pozdravem Dan.![]()