Downloady na demmsts.eu

No zrejme nie,ale treba potiahnuť za príslušné páky a niekoho zohnať.Hmm o niekom z Liehopoldova by som vedel ale ci to nafotí dobre je otázne :lol:.

Naposled editoval moderátor:
nebulus napsal:
Je to už hotová kabína - screen z MSTS, originál bol fotený počas snehovej kalamity. Dokonca snežilo aj v kabíne a niektoré animácie boli následne prácne retušované. Kaluže nebolo možné odstrániť a nakoniec sa mi celkom zapáčili.

Ale, určitě by to šlo...

Ne ne ne, ty kaluže jsou naopak super.;) Vypadá to věrohodně, tak mne napadá, ale to už by byla pěkná rozmazlenost, mit tak např. pohled zimní se zasněženým ochozem a v zimních aktivitách si měnit jen odkaz na kabinu. :twisted::twisted: :D:D
Moc pěkná práce.
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
Ne ne ne, ty kaluže jsou naopak super.;) Vypadá to věrohodně, tak mne napadá, ale to už by byla pěkná rozmazlenost, mit tak např. pohled zimní se zasněženým ochozem a v zimních aktivitách si měnit jen odkaz na kabinu. :twisted::twisted: :D:D
Moc pěkná práce.
S pozdravem Dan.

Takhle mám nafocenou 703 se zasněženýma kapotama a okny.

Kadr napsal:
nebulus napsal:
Je to už hotová kabína - screen z MSTS, originál bol fotený počas snehovej kalamity. Dokonca snežilo aj v kabíne a niektoré animácie boli následne prácne retušované. Kaluže nebolo možné odstrániť a nakoniec sa mi celkom zapáčili.

Ale, určitě by to šlo...

Jasné, že by sa to dalo nejako násilne poriešiť, v krajnom prípade by som dal ochoz z inej mašiny, ale bolo by to moc prácne.

nebulus napsal:
Kadr napsal:
nebulus napsal:

Ale, určitě by to šlo...

Jasné, že by sa to dalo nejako násilne poriešiť, v krajnom prípade by som dal ochoz z inej mašiny, ale bolo by to moc prácne.

Tak se to autorovi líbí a uzná to za vhodné tak prosim.Pracné nepracné, když něco dělám tak pořádně..

Kadr napsal:
Tak se to autorovi líbí a uzná to za vhodné tak prosim.Pracné nepracné, když něco dělám tak pořádně..
Tá oprava by nebola nikdy taká dokonalá ako originál.

A mě se tam právě líbí ta kaluž. Ta tomu dala ten správný reálný říz. Podobné vedlejší detaily dodají celku na autentičnosti.

Nedávno tá mašina stratila vodu z chladiča počas jazdy, takže to je možno tá kaluž.

Fantastická práca páni, veľká Vďaka.

Dan J.: Viem, že to myslíš dobre, ale to by bol už zbytočný luxus. Však vidíš, že niektorí majú triviálny problém linkovať caby.

Na margo diskusie pár strán dozadu - časy fhavla boli okrem iného dobré aj v tom, že človek sa naučil práve linkovať a editovať. To z neho ladiča ešte zďaleka, zdôrazňujem zďaleka nerobilo.

Ahoj Duuso.
Moc moc pěkné. Já snad budu muset rozchodit tu aktivitu OKD doprava pro trať 321.:D Tento týden už bych měl mít nový comp, tak to snad půjde.:D:D:D
S pozdravem Dan.:cool:

Dan J. napsal:
Ahoj Duuso.
Moc moc pěkné. Já snad budu muset rozchodit tu aktivitu OKD doprava pro trať 321.:D Tento týden už bych měl mít nový comp, tak to snad půjde.:D:D:D
S pozdravem Dan.:cool:
No hej, tak to bude super, máme dva čmele /532,534/ a snáď aj nejaké 740 tak prečo nie ? Koniec koncov preto to robíme.
No a ešte jedna novinka, nafotil som nanovo cab 240 s komplet "výbavou" MIREL, nakoľko túto verziu majú už skoro všetky kusy v ZSSK aj v ZSCS, Nebulus to nevydržal a vyalfoval hneď z fleku front :D:D:D, tu je náhľad:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr70332_240scr.jpg

Naposled editoval moderátor:
Krása,krása.A nejakú tu záclonu proti slnku,neplánuje sa použiť aby nesvietilo do očú ? Na niektorých mašinkách by sa veľmi hodili. Pekná práca hoši

Záclonky som pred fotením poskladal a vyhrnul na stred aby nezavadzali ako na 263.

Aj som si myslel že to bude súvisieť s 263 ,ale mne osobne sa to na 263 páčilo,vôbec mi to nezavadzalo.Prišlo mi to skôr reálnejšie a výhľad bol akurát.Ale zas,100 ľudí 100 chutí...No nevadí

Keby som tú D1 zmazal, tak by som kľudne mohol tvrdiť že je to komplet hotové. Ale je tam viacej práce ako vykonať D1.

Back
Nahoře