Downloady na demmsts.eu

Ahoj Dane,
Nie je to chyba, ak to máš linkované na cab 770_5 tak tam je ako "druhé" stanovište definované to isté, nakoľko päťkové čmele na pomocnom stanovišti nemajú kontrolér a jazdí sa stále z toho istého, takto to bude aj v novom cabe 770_5 čo onedlho vydám.

duuso napsal:
Ahoj Dane,
Nie je to chyba, ak to máš linkované na cab 770_5 tak tam je ako "druhé" stanovište definované to isté, nakoľko päťkové čmele na pomocnom stanovišti nemajú kontrolér a jazdí sa stále z toho istého, takto to bude aj v novom cabe 770_5 čo onedlho vydám.
Adoj Duuso.
Díky za objasnění, to jsem vůbec netušil.;)
S pozdravem Dan.

Dobre bude ale počkať, onedlho vydám aktualizáciu webu, bude asi 16 nových addonov, medzi nimi updatovaná okdd_770-534, nová 532 a k tomu všetkému nové kabíny a x ďalších vecí, upresním neskôr, potrvá troška kým to spravím.

Hekl338 - No ten Rudolf se ti náramně povedl! Já ti pořád slibuju nafotit interiér pro skin a stále svítí slunko :-D Tak ještě měj chvilku strpení s vydáním. Co se týká CABu, je nafocený. Fotky mám v počítači, nevím, jestli se o ně někdo přihlásí a nevím, kdy se mi podaří nahrát je na internet. Každopádně pokud se fotek někdo ujme, potrvá to. Víme všichni proč.

Držím ti palce i s další brňačkou v novém kabátě i když vím, za jakých okolností vzniká.

A ta fotka ZOO Esa, to je MsTS? Tož já se snad vrátím zpět :-D Ani nejde poznat, že to je 16-bit.

Kloubouk dolů, Pane Skinaři

A kdo naskinuje lokomotívu Vlakem ze ZOO? táto je vlakem do ZOO a naspäť ako?.... autobusom?

Kadr - Šmankote, jó, pravda že! A budeš na to mít čas? Přeci jenom sis toho naložil už tak dost. Mám pro tebe i tu plechovku, ale je to ostuda. Nelíbí se mi ty fotky ani jedna série a po sedmé už se mi to také nechce fotit. Až ty fotky budou na internetu, ozvu se ti. Doufám ale, že potom ten CAB/y zveřejníš... :roll: :?:

duuso - Pro tebe mám taky překvápko. I když jsem to odřekl, tak přeci jenom jsem ti nafotil front na 230. A toho Rudolfa, no spíš se zeptej Hekla. Já nevím, může se u nás ukázat tento víkend, nebo taky až příští měsíc, zkrátka nikdo neví.

Hekl338 napsal:
.....Kabina nan neexistuje, takze bude linkovanie na stavajuci kab. Ak sa najde nejaky tvrdy realista, budem rad, ked ju vytvori;)....
Duuso:skin moze ist von.Archiv je nalinkovany na stary cab;)Ak niekto reko kab spravi, nie je problem vydat s cabom aj eng.
Co sa tyka interieru, Kadr ho uz preskinoval, skin je z mojej strany hotovy, viac do toho uz zasahovat nebudem, ja som vobec rad, ze z tych fotiek sa mi podarilo zlepit to co je

Naposled editoval moderátor:
Jacek napsal:
Obávám se, že to ale stejně moc nevyřeší. Lidi stisknou PageDown, Ctrl+C a hotovo bez čtení. Leda by to heslo bylo někde v textu

Nazdar,

Omluvte môj jazyk, ale slovenský zle.

Snažil som sa pri uvedení "Heslo" PageDown, Ctrl + C a neotvorí súbor. Umím pomoci. Chtěl bych použiť vaše vznešenosti vozne
napríklad ZSSK Beer 070

Mockrát děkuji

hezky cmelda....vice se ovsem tesim na Bee reko....chodimsem nedockave na forum.Da nic a nic,coz o to,ale chtel bych se zeptat,jestli uz je ta reko v realu hotova...nebo jestli zbyvaji jeste nejake vozy,...zda se mi,ze jich potkavam mene nez tech 40

zdravim vsetkych chcem sa ta duuso spytat ze ci planujes vydat tu kabinu pre rusne 240 co je na fotke par stran dozadu popripade kedy?[/color]

Áno, nová kabína pre laminy 240 bude samozrejme verejná, ja som vyrezal všetky animácie, teraz je to v réžii Nebulusa a ten taktiež nie je časový milionár takže to chce strpenie, keď to vydám tak ako vždy tu na to upozorním.

Priznám sa, že cab 240 som zanedbával, medzičasom som totiž spravil cab na nový model, ktorý v MSTS ešte nie je zverejnený a dokončený. A samozrejme som sa venoval modelovanie pre trate BP, 130 a 150 a do každej prispel pár objektami. Ale samozrejme mám v pláne cab 240 dokončiť. Ten screen čo tu bol prezentovaný bol iba statický, takže nie je to tak, že to už je dávno hotové:D....

Back
Nahoře