Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
David Hájek napsal:Zdravím,
tak zatímco mi ve vedlejším pokoji pobrukuje poupravený PC kousek s i5 3,4 GHz, RAM 16 GB/1600 MHz (Taxi, dal jsem na Tebe a do smrti tak mám doufám vystaráno), grafikou HD 4000 a Win7 64 bit., objevil se zřejmě očekávatelný problém s instalací, respektive neinstalací starších programů. ...
Prý ale existuje možnost starší programy "rozjet" v jakémsi virtuálním 32 bit. režimu i v 64 bit. Win 7 ?
Pokud máš professionál a výš, je to zdarma jako aktualizace a nemá to chybu.Pavlík napsal:Davide, copak to jsou za programy?
Pavlík napsal:Davide, copak to jsou za programy?
Zbyněk Šemora napsal:... Pokud máš professionál a výš, je to zdarma jako aktualizace a nemá to chybu ...
David Hájek napsal:... Jinak co se týče integrované grafiky HD 4000 v procesoru i5, šlo zřejmě o vyhozené peníze ...
Tohle neznám, to jsi mi měl vysvětlit na slezině. Ale zadarmo Ti to winXP určitě nedá. Musíš mít krabicovou verzi. Ale v Sedmičkách Profesionál si stáhneš komplet XP zdarma jako aktualizaci. Jenomže tohle nepotřebuji na hry.Tax napsal:....
Ale má, a to dosť podstatnú: Nepodporuje to DirectX Takže je to liek leda na nejaký pravekovitý Adobe Acrobat, alebo na účto v MS-DOS, ale naproti tomu aj na Win 7 HP si môžeš nainštalovať Oracle VirtualBox, do toho Win XP, Win 98, Linux, Mac ... Je to zadarmo a podporuje to aj DirectX. Navyše funguje to značne lepšie, než jeho bratríček od Microsoftu
....
nebulus napsal:Takže problém bol v nejakých interných nastaveniach IP adresy, navonok a to javilo že je to OK, dokonca ICQ a Skype fungoval, IP adresa bola pridelená, cez VNC sa dalo pripojiť na iný PC. Ináč nastavenia IP a DNS boli na automatike. Po resetnutí nastavení cez príkazový riadok sa to nejako rozbehlo![]()