Počítačová poradna všeobecně

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Hekl338 napsal:
Asi by stalo za to premerat bednu a zemnenie. Davnejsie som mal obdobny problem, na skrini sa objavilo asi 18V. Na pricinu som uz nikdy neprisiel, po vyemne skrine bolo vsetko ok. Len doplnim, ze skrina predtym bezala dva roky bez problemov.

Vymenil si tú skriňu aj so zdrojom alebo zdroj ostal pôvodný ? Lebo aj tu by mohol byť chybný zdroj ...

Mám taktéž problém s počítačem: Včera večer si mé Vista Home Premium stáhly jakési aktualizace, počítač jsem v pořádku vypnul. Dnes jsem jej zapnul, objevila se zpráva o chybě v registru a potom černý displej. Vypnul jsem napájení, zapnul, Windows najely bez potíží (ještě během startu "konfigurovaly aktualizace". Jenže po spuštění jsem zjistil, že pokud procházím složky, neotevírají se mi ve stejném okně, ale vždy otevřou nové. Toto mě dosti rozčiluje a rád bych se toho zbavil.

V Ovládacích panelech, v "možnostech složky", jsem našel zatrhnutou volbu "otevřít každou složku ve stejném okně." Zkoušel jsem tedy přenastavit na "otevřít ve vlastním okně", restartovat, opět zvolit žádanou volbu, nový restart a nic, jakoby volba neměla na systém jakýkoli vliv.

Předem děkuji všem za tipy, jak dostat věci zpět do žádaného stavu.

Jinak uznávám, že to je v podstatě lapálie, jenže tyto drobnosti mě při práci s PC štvou nejvíce.

orlov napsal:
Hekl338 napsal:
Asi by stalo za to premerat bednu a zemnenie. Davnejsie som mal obdobny problem, na skrini sa objavilo asi 18V. Na pricinu som uz nikdy neprisiel, po vyemne skrine bolo vsetko ok. Len doplnim, ze skrina predtym bezala dva roky bez problemov.

Vymenil si tú skriňu aj so zdrojom alebo zdroj ostal pôvodný ? Lebo aj tu by mohol byť chybný zdroj ...

Zdroj som prave nechal.

Potřeboval bych pomoci s přepočítáváním IP adres nebinárním způsobem. Já už jsem to sice minulej rok počítal, ale už jsem to bohužel zapomněl.

Stránka o riešení problémov s PC. http://www.i-skladka.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=63:jak-eit-problemy-s-pc-aneb-co-dlat-kdy-pc-nefunguje&catid=5:clanky-pc-ostatni-&Itemid=5

Zdravím,
mám problém,který už řeším po několikáté a vždy jen na moment.
Vždy po nějaké době mi v msts spadne fps z obvyklých 30-50 na konstantních 32 a to i v místech,kde by mělo být 40,50.
S Pavlíkem jsme přeinstalovali nejprve msts,poté,co fps opět kleslo na 32, došlo i na přeinstal celého systému.
Teď to vydrželo zase pár dní a dnes ráno je fps opět na 32 v maximu.
Abych podotkl,v prosinci došlo k výměně několika komponent v pc- grafika,deska,pameti.
Vše odborně vyměněno.
Věděl by někdo jak s tímto naložit? Jak zajistit stabilní fps?
Budu rád za jakoukoliv rozumnou radu.
Díky všem.
Ještě bych rád k tomu dodal, že mám Win7 Ultimate,64-bit

Vypozoroval som podobný jav vtedy keď som PC nevypínal, ale iba uspával. A po niekoľkých zobudeniach FPS zatuhlo na 32. Po reštarte PC to zase chodilo naplno. Robilo mi to na XP.

Zdravím... mohu jen potvrdit mám W7 a taky pc uspávám. Občas musím pc restartovat jelikož FPS je stabilně na 16.

Chlapi, oběma děkuji za příspěvky.
Po restartu PC skočilo fps opět do normálu.
Už jsem si myslel, že s tím něco je.
Takže mám pro sebe důležitý poznatek a Vám děkuji za objasnění.

Naposled editoval moderátor:
Pri takýchto problémoch odporúčam použiť Windows Doctor aktuálne verzia 2.7.2.0 a neuškodí aj defragmentovať disk. Budete sa diviť, ako sa zrazu celkovo zrychlí systém a aj FPS pôjde hore. Tento šikovný program okrem vyčistenia rôzneho bordelu a opravy registrov, dokáže celkom slušne optimalizovať systém na základe analýzy Vášho hardware.

Pánové, neznáte nějaký šikovný programek, který by uměl nahrávat zvuky přes mikrofón, spojit to pak s jiným zvukem (třeba mp3) a pak abych to mohl celé uložit jako mp3?

Kubo, třeba audacity...je to free a pracuješ tam se zvukovými stopami, takže to lze různě míchat.... export do mp3 je semozřejmostí ..... a je to free ;)

Ještě link .... http://audacity.sourceforge.net/download/

Taková malá hádanka pro elektrotechniky:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RkTvDjhImwo

Back
Nahoře