Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ale kdepak MAC. To by museli přenastavovat pro každého nového hosta, což je pitomost. Prostě jedna IP na jediné zařízení - přípojku a hotovo. Už jsem tohle řešil několikrát a vždy úspěšně....
Podle me tam maji blokovani na jednu MAC adresu na port, pokud se jich objevi vic, shodi link a ceka na admina, aby dotycne pojebal a port nahodil. Kdysi se to tak delalo, dneska uz je to kazdemu jedno. ...

Čistá instalace se doporučuje vždy při koupi nového počítače, protože výrobce tam má většinou své “upravené” ovladače a různá nastavení… hlavně ten jejich balast v podobě různých zkušebních programů atd.Ale není lepší čistá nová instalace?
Nemáš v notebooku nastaveno pro OR právě grafiku AMD? Já musel v nastavení grafiky NVIDIA přiřadit OR na vysokovýkonný procesor.Čaute...mám noťas, v ktorom by som tiež rád rozbehal OR...potrebujem pomôcť s grafikou nakoľko PC požiadavky spĺňa a tak isto som mal nastavené OR podľa návodu. Na stolnom PC všetko funguje, ale akonáhle ho spustím na noťase, hra má max 12-13 fps...je v tom AMD Ryzen 7 a nvidia GTX1650 4GB. Hry ako Counter Strike 2 ťahá na najvyššej grafike v pohode ale OR je tragédiaak by vedel niekto pomôcť, budem povďačný.