Ako to zistím ?Nemáš v notebooku nastaveno pro OR právě grafiku AMD? Já musel v nastavení grafiky NVIDIA přiřadit OR na vysokovýkonný procesor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ako to zistím ?Nemáš v notebooku nastaveno pro OR právě grafiku AMD? Já musel v nastavení grafiky NVIDIA přiřadit OR na vysokovýkonný procesor.
OK už som našielNemáš v notebooku nastaveno pro OR právě grafiku AMD? Já musel v nastavení grafiky NVIDIA přiřadit OR na vysokovýkonný procesor.
To je hezký, že jsi nám oznámil, ti že to fachá, ale nenapsal jsi, kde a jak se ti to povedlo nastavit.OK už som našieldiki moc za radu fachá to ako má
![]()
Ahoj.Zdravím,
dnes se z domácí wifi (poskytovatel O2) nedokážu dostat na stránky fóra a stránky Pikku. Vše ostatní funguje a z mobilu přes mobilní data se připojím v pohodě. Dokázal by mi někdo prosím poradit, kde může být zakopaný pes?
Děkuji
Problém zabezpečení. Klikni na "Další informace o tomto upozornění", a pak dole na "Přesto otevřít ...", nebo "Pokračovat na nezabezpečený web", nebo co to tam nabízí.Zdravím,
dnes se z domácí wifi (poskytovatel O2) nedokážu dostat na stránky fóra a stránky Pikku. Vše ostatní funguje a z mobilu přes mobilní data se připojím v pohodě. Dokázal by mi někdo prosím poradit, kde může být zakopaný pes?
Děkuji
Tomu rozumím. Taky se mi vypnutí zabezpečení nelíbí.Není dobré chodit na nezabezpečený web a administrátor by měl především aktualizovat HTTPS certifikát.
Mě to už dlouho dělá taky, když jdu k Pikku přes O2. Jinak v pohodě.Díky moc za rady
Nakonec mě z webů vyhazovalo zabezpečení O2 ...
Ten štít od O2 je dobrá věc. Sám jsem si ho povinně zapnulMě to už dlouho dělá taky, když jdu k Pikku přes O2. Jinak v pohodě.
Ano, ale chybí explicitně forum.msts.cz a to je ten problém. Proto blbne i web od Pikka, protože používá stejnou subdoménuMně to normálně funguje, posílá se certifikát se SAN:
X509v3 Subject Alternative Name:
DNS:*.msts.cz, DNS:msts.cz
což je správně.
Blbost, je tam *.msts.cz, explicitně forum.msts.cz tam být nemusí.Ano, ale chybí explicitně forum.msts.cz a to je ten problém. Proto blbne i web od Pikka, protože používá stejnou subdoménuAle už mlčím.
Máš pravdu v tom, že z pohledu standardu *.msts.cz opravdu pokrývá forum.msts.cz, takže čistě technicky tam explicitní forum.msts.cz být nemusí. Let’s Encrypt i obecně wildcard certifikáty jsou právě na to určené.Blbost, je tam *.msts.cz, explicitně forum.msts.cz tam být nemusí.
Podívám se doma. V práci jsem na mobilu a to funguje.To by asi fungovalo, ale je to řešení chyby klienta na straně serveru. Ono by docela pomohlo, kdybychom viděli, jaké SAN to ukazuje uživatelům, kterým to vrací ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID.