blood-vampire
Začátečník
Já vím že to tu asi je,ale já to nenašel
. Když přijedu do stanice co potom?Zmáčknu ENTER,ale nic se neděje dvře se neotevřou a cestujcí zůstavají furt venku děkuju Milan
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
blood-vampire napsal:Já vím že to tu asi je,ale já to nenašel. Když přijedu do stanice co potom?Zmáčknu ENTER,ale nic se neděje dvře se neotevřou a cestujcí zůstavají furt venku děkuju Milan
petert napsal:blood-vampire napsal:Já vím že to tu asi je,ale já to nenašel. Když přijedu do stanice co potom?Zmáčknu ENTER,ale nic se neděje dvře se neotevřou a cestujcí zůstavají furt venku děkuju Milan
Tak ak čakáš na to, že sa otvoria dvere a ľudia začnú nastupovať a vystupovať, tak takého sa asi nedočkáš.....
poison napsal:MSTS tohle neumí, co vím tak pouze RailSimulator, ale lidi stejně nastupují po celé délce vagonu. V MSTS jde pouze o dobu zdržení vlaku ve stanici (zastávce), který je definován autorem trati u každého peronu a dá se samozřejmě upravit v editoru úkolů na jakoukoliv hodnotu.
Miran napsal:Cestující na zastávkách jsou pouze statické modely, stejně jako cokoliv jiného. No a poud se ti to nelíbí, v OS tvého počítače existuje funkce Odebrat Programy. Stačí ji aplikovat na MSTS a máš po problému.
Miran napsal:Cestující na zastávkách jsou pouze statické modely, stejně jako cokoliv jiného. No a poud se ti to nelíbí, v OS tvého počítače existuje funkce Odebrat Programy. Stačí ji aplikovat na MSTS a máš po problému.
poison napsal:Miran napsal:Cestující na zastávkách jsou pouze statické modely, stejně jako cokoliv jiného. No a poud se ti to nelíbí, v OS tvého počítače existuje funkce Odebrat Programy. Stačí ji aplikovat na MSTS a máš po problému.
To by měl Mirane moc jednoduchý, co takhle, kdyby se do toho pustil a předělal MSTS Bin tak, aby nemusel příště stanici rovnou projíždět!!!
poison napsal:Nenapadám, jen dávám tip na to, jak udělat z líbivé hry ještě líbivější.![]()
nebulus napsal:No dnes asi nie je s tými vlakmi niečo v poriadku:
Zase vžite sa to situácie začiatočníka, má premakané modely vozidiel, kabína a zvuky ako živé, príde s vlakom na stanicu kde sú originál modely budov, pekné peróny, staničné hlásenie, cestujúci čakajú, možno aj dvere sa otvoria a nikto nenastupuje![]()
petert napsal:nebulus napsal:No dnes asi nie je s tými vlakmi niečo v poriadku:
Zase vžite sa to situácie začiatočníka, má premakané modely vozidiel, kabína a zvuky ako živé, príde s vlakom na stanicu kde sú originál modely budov, pekné peróny, staničné hlásenie, cestujúci čakajú, možno aj dvere sa otvoria a nikto nenastupuje![]()
Tak pred Vianocami veľa ľudí cestuje, vlaky sú preplnené, tak asi sa už nikto nezmestil![]()
Přečti si předchozí příspěvekDobrý den, rád bych se zeptal, jestli jde zkrátit čas nástupu cestujících. V aktivitě mám v JŘ čekání v dobách půl minuty, minuta, ale při zastavení ve stanici mi začíná odpočítávat od 1:40. Tím se mi vlak neskutečně zpožďuje. Dá se to nějak nastavit v editoru, např. na půl minuty? Předem děkuji.
... A ten čas je dán počtem cestujících na perónu (údaj zadává tvůrce aktivity)....