Nástup cestujících

blood-vampire

Začátečník
Já vím že to tu asi je,ale já to nenašel :eek: . Když přijedu do stanice co potom?Zmáčknu ENTER,ale nic se neděje dvře se neotevřou a cestujcí zůstavají furt venku děkuju Milan

Naposled editoval moderátor:
blood-vampire napsal:
Já vím že to tu asi je,ale já to nenašel :eek: . Když přijedu do stanice co potom?Zmáčknu ENTER,ale nic se neděje dvře se neotevřou a cestujcí zůstavají furt venku děkuju Milan

Tak ak čakáš na to, že sa otvoria dvere a ľudia začnú nastupovať a vystupovať, tak takého sa asi nedočkáš.....

MSTS tohle neumí, co vím tak pouze RailSimulator, ale lidi stejně nastupují po celé délce vagonu. V MSTS jde pouze o dobu zdržení vlaku ve stanici (zastávce), který je definován autorem trati u každého peronu a dá se samozřejmě upravit v editoru úkolů na jakoukoliv hodnotu.

Tak příště hledej lépe. V MSTS se dveře ovládají jinak (jak, to si najdi) a pouze u modelů, které jsou na to zkonstruovány. Cestující nenastupují, neboť to MSTS neumí od samého začátku. On taky neuměl původně otevírat dveře. A ENTER pouze měří čas potřebný k fiktivnímu nástupu a výstupu cestujících.

petert napsal:
blood-vampire napsal:

Tak ak čakáš na to, že sa otvoria dvere a ľudia začnú nastupovať a vystupovať, tak takého sa asi nedočkáš.....

Né to zas ne čekal bych aspon zmizení lidí z nástupiště nebo tak abych věděl,že se fakt něco děje,rptože při zmáčnutí ENTER se něděje vubec nic
poison napsal:
MSTS tohle neumí, co vím tak pouze RailSimulator, ale lidi stejně nastupují po celé délce vagonu. V MSTS jde pouze o dobu zdržení vlaku ve stanici (zastávce), který je definován autorem trati u každého peronu a dá se samozřejmě upravit v editoru úkolů na jakoukoliv hodnotu.

Jasně no mě jen zajamalo jestli to vubec něco dělá,protože přijel jsem s 810 (nevím už která aktivita) a nedělo se vubec nic to jsemr ovnou mohl tu stanici projet

Cestující na zastávkách jsou pouze statické modely, stejně jako cokoliv jiného. No a poud se ti to nelíbí, v OS tvého počítače existuje funkce Odebrat Programy. Stačí ji aplikovat na MSTS a máš po problému.

A projet tu stanici jsi nemohl, ono by se ti to objevilo v závěrečném hodnocení...

Miran napsal:
Cestující na zastávkách jsou pouze statické modely, stejně jako cokoliv jiného. No a poud se ti to nelíbí, v OS tvého počítače existuje funkce Odebrat Programy. Stačí ji aplikovat na MSTS a máš po problému.

Proč by se mi to nelíbilo jen jsem se ptal.MSTS hraju rád jen jsem se ptal tak díky za odpovědi

Miran napsal:

To by měl Mirane moc jednoduchý, co takhle, kdyby se do toho pustil a předělal MSTS Bin tak, aby nemusel příště stanici rovnou projíždět!!!

poison napsal:
Miran napsal:

To by měl Mirane moc jednoduchý, co takhle, kdyby se do toho pustil a předělal MSTS Bin tak, aby nemusel příště stanici rovnou projíždět!!!

Nemusíte hned napadat to byl jen blbe dotaz samozřejmně se mi hra líbí.Jinak zrovna zkoušim tvé aktivity a chválím :)

Nenapadám, jen dávám tip na to, jak udělat z líbivé hry ještě líbivější. ;-)

No dnes asi nie je s tými vlakmi niečo v poriadku:) :
Zase vžite sa to situácie začiatočníka, má premakané modely vozidiel, kabína a zvuky ako živé, príde s vlakom na stanicu kde sú originál modely budov, pekné peróny, staničné hlásenie, cestujúci čakajú, možno aj dvere sa otvoria a nikto nenastupuje :D

nebulus napsal:
Zase vžite sa to situácie začiatočníka, má premakané modely vozidiel, kabína a zvuky ako živé, príde s vlakom na stanicu kde sú originál modely budov, pekné peróny, staničné hlásenie, cestujúci čakajú, možno aj dvere sa otvoria a nikto nenastupuje :D

Tak pred Vianocami veľa ľudí cestuje, vlaky sú preplnené, tak asi sa už nikto nezmestil :D

petert napsal:
nebulus napsal:

Tak pred Vianocami veľa ľudí cestuje, vlaky sú preplnené, tak asi sa už nikto nezmestil :D

Už jsem řekl že si nestěžuju!!Jen jsem myslel jestli je vše ok jestli tam třeba nebudu čekat 10 minut a nic(jestli neni podmínka dáni odjezdu nsátupu cestujících)jinak je vše super tak co furt máte

Ta podmínka je dána. Po stisku ENTER ti začne ubíhat čas dole v jízdním řádu, a odjet smíš až když skončí odpočítávání, nebo nastane čas odjezdu. Samozřejmě platí to co nastane později. A ten čas je dán počtem cestujících na perónu (údaj zadává tvůrce aktivity). Ale tohle ti už vysvětloval poison ve své první odpovědi, nebo jsi to do teď nepochopil?

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli jde zkrátit čas nástupu cestujících. V aktivitě mám v JŘ čekání v dobách půl minuty, minuta, ale při zastavení ve stanici mi začíná odpočítávat od 1:40. Tím se mi vlak neskutečně zpožďuje. Dá se to nějak nastavit v editoru, např. na půl minuty? Předem děkuji.

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli jde zkrátit čas nástupu cestujících. V aktivitě mám v JŘ čekání v dobách půl minuty, minuta, ale při zastavení ve stanici mi začíná odpočítávat od 1:40. Tím se mi vlak neskutečně zpožďuje. Dá se to nějak nastavit v editoru, např. na půl minuty? Předem děkuji.
Přečti si předchozí příspěvek

Jenže na perónu není skoro nikdo, tvůrce aktivity jsem já a v každé stanici začíná odečet 1:40, takže to nemůže být závislé na počtu cestujících na perónu.

Back
Nahoře