7. setkání příznivců MSTS Praha 2011

Silnice není závodní dráha napsal:
Chudák Alcapone, jestli se na slezinu taktéž chystal... :D
alcapone je dobrej řidič ,snad to dobře dopadne ,ale pro sichr vemem náhradní olejovou vanu.Minule sme ji neměli a dost nás to vytrestalo.
poison napsal:
cichlida napsal:
VáclavS napsal:
ano můžu se zúčastnit,pokud bude ještě ubytování ,tak bych měl zájem pro dvě osoby + oběd.
cichlido nenech se zaskočit a předem se registruj na tomto TOMTO ODKAZE rádi tě v restauraci na Klamovce uvidíme u večeře. ;)

Už jsem se zaregistroval a dík za připomenutí.

Naposled editoval moderátor:
alcapone je dobrej řidič ,snad to dobře dopadne ,ale pro sichr vemem náhradní olejovou vanu.Minule sme ji neměli a dost nás to vytrestalo.

Jen pro upřesnění, ten člověk byl 150 km doma. A pak se divte, že se s tim blbcem nebavim.

Vážení
aktuálně to vypadá na slezině následovně: odkaz
zelená - potvrzená účast, žlutá - nepotvrzená účast.
Zkontrolujte si prosím údaje v tabulce, hlavně v kolonkách oběd/ubytování/občerstvení:!: Zatím ještě s tím lze něco udělat. Na slezině pak už bude pozdě. Jacku mi napiš PM, jak to s tebou bude. O Michalovi, Cichlindovi a Martensovi vím.
Registrace vyprší zítřejší půlnocí.
Pepa z Nuslí: Až se tu objevíš, můžeš mi prosím napsat jak to s tebou bude/nebude?

Seznam je požehnaný, tož sa těším nejen na stálice, ale i nováčky. Doufám, že ti všichni spací opravdu dojedou, přece jen výběr lůžek na Klamovce je někdy opravdovým oříškem. Ovšem doufám, že před noclehem dojde na nějakou konzultaci

Venco, bohužel je to bez té poetiky spojené s jídelním vozem Praha - Ostrava :-)
Letošní slezina bude jistě příjemná (ostatně jako vždy), i přesto, že už jsem takový polomrtvý tvůrce do MSTS, je spousta lidí, které znám jen přes mail nebo SZ a těším se na osobní setkání.

poison napsal:
Seznam je požehnaný, tož sa těším nejen na stálice, ale i nováčky. Doufám, že ti všichni spací opravdu dojedou, přece jen výběr lůžek na Klamovce je někdy opravdovým oříškem. Ovšem doufám, že před noclehem dojde na nějakou konzultaci
Tak u mě je to jasné, u tebe také, ale zase bude přetahovaná mezi Gejmou a Štefanem. Vesměs si každej už automaticky lehá na své místo. Taxi vem prosim tě nějaké pořádné zaznamové zařízení. Musíme konečně natočit ten lůž. vagón. Minule to bylo takové o ničem.

Máte-li někdo nějaké omezení týkající se stravování, napiště mi ho v soukromé zprávě, děkuji.
Po rekonstrukci podniku se zde standartní hotovky nevaří, nicméně na slezině nám je uvaří. Nebude možný výběr z normálního jídelního lístku.
Děkuji za pochopení.

Počkat, ale co pak bude k obědu ? My trochu víc plnoštíhlí nějaké knedlo nebo svíčkovou nemusíme. :D Doufám, že jsi tam dal něco přírodního, lehčího.

Protže Venca Macek tohle nebere v potaz a chce jedno jídlo pro všechny. Doufám že se ještě domluví alespoň výběr ze dvou jídel.

alcapone napsal:
Tak u mě je to jasné, u tebe také, ale zase bude přetahovaná mezi Gejmou a Štefanem.
Nebude, letos budu spát v IC 581 Hutník. V neděli mám nějaké povinnosti u nás, i když až odpoledne, ale musel bych jet brzo ráno z Prahy domů. Letos předávám spaní nad Taxem někomu jinému. Sice mě trošku mrzí, že mě v interiéru lůžkového vozu nepůjde slyšet, no, ale tak nevadí... :D :D :D

Zbyněk Šemora napsal:
Počkat, ale co pak bude k obědu ? My trochu víc plnoštíhlí nějaké knedlo nebo svíčkovou nemusíme. :D Doufám, že jsi tam dal něco přírodního, lehčího.

Zbyňku kolik proboha máš?? Na fotkách moc nevypadáš,já si zase klidně
VKZ dám i když mám 125kg.:D:D:D

Miky945 napsal:
....já si zase klidně VKZ dám i když mám 125kg.
No teda taková váha, my jsme tam všichní samý hubeňouři jak já tak Tax i Štefan samá podvýživa

Miky945 napsal:
.... já si zase klidně VKZ dám i když mám 125kg.:D:D:D

Kurňa, ďalší podvyživený kulturista z Mathausenu :rolleyes: To som zvedavý, jak na ubytovni polezieš hore na bidlo - "zasadací" poriadok je roky nemenný, leda že by ti niektorý skutočný hubeňour za nejaký bakšiš prepustil svoj flek :D;)

Back
Nahoře