Traktorové a jiné simulátory

Tak v tom pripade ano, ja najazdim denne viac nez dost kilometrov autom, a niekedy mam toho tocenia kormanom po krk, preto pre mna osobne je lepsia klavesnica.

Skúsil som aj myš. A je to riadne pod úroveň. Ako sorry. Babral som sa v nastaveniach celí deň. Prehladal som net a návody nikde nič. OMSI išiel do kuky. Pohnojili to chlapci....

Traktor Simulator 2011 alias Landwirstaft Simulator 2011

Hráva niekto tuto hru Multiplayer? :) potrebujem ešte dvoch vodičou :)

Ahá okéj teda ;) ked budeš mať chuť si zajazdiť na Zetore tak kludne napíš a dohodneme sa :) príjemnú robotu

Diky omsi sleduji vyvoj techto her, a rad vam dam radu. O tuto hru se radsi ani nezajimejte, je to silene.

Ahoj všem,když už je tu řeč o jiných simulátorech,tak jsem si stáhnul Skiregion simulátor 2012 či Tunneling and Mining,Road Works Simulator.Podrobnější info o těchto simulátorech najdete na stránce výrobce http://www.justtrains.net/othersims.asp .je tam třeba simulátor záchranářů či policie ale i tanku :D.Jinak co se psalo výše,tak mám Landwirtschafts Simulator 2008-2012.Dále Feurwehr simulator 2010 (Hasiči).poslední co jsem stáhnul byla hra City Car Driving simulator či Bus-Tram-Cable car simulator.

Tak jsem si nedávno nainstaloval :3:
PC Simulátor skladu : Vysokozdvižný vozík

Docela dobrá hra na výběr jsou 3 druhy vozíků a 2 prostředí.
Přesouváte různé palety z místa na místo případně do vysokých regálů.

Back
Nahoře