Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Tak v tom pripade ano, ja najazdim denne viac nez dost kilometrov autom, a niekedy mam toho tocenia kormanom po krk, preto pre mna osobne je lepsia klavesnica.
Skúsil som aj myš. A je to riadne pod úroveň. Ako sorry. Babral som sa v nastaveniach celí deň. Prehladal som net a návody nikde nič. OMSI išiel do kuky. Pohnojili to chlapci....
Ahoj všem,když už je tu řeč o jiných simulátorech,tak jsem si stáhnul Skiregion simulátor 2012 či Tunneling and Mining,Road Works Simulator.Podrobnější info o těchto simulátorech najdete na stránce výrobce http://www.justtrains.net/othersims.asp .je tam třeba simulátor záchranářů či policie ale i tanku .Jinak co se psalo výše,tak mám Landwirtschafts Simulator 2008-2012.Dále Feurwehr simulator 2010 (Hasiči).poslední co jsem stáhnul byla hra City Car Driving simulator či Bus-Tram-Cable car simulator.