Traktorové a jiné simulátory

Ak to je ten od Astragonu, tak som ho testoval a jedna z mála hier od nich čo ma zaujala, ale sú tam ak sa nemýlim len tri leveli, v prvom sa staval dom, v druhom ste boli v prístave, v tom leveli ma to prestalo už baviť bolo to príliš zdĺhavé pre mňa, keďže mne žeriavy dáko neťahajú.

My jsme na OZO byli letos s SOŠD (hlavně, že tam nás berou, ale aby nás vzali třeba do SOKV Ostrava, to nic, ale to je jedno...). Hold OZO přeci jen potřebuje zaměstnance, dneska to asi málokdo chce dělat a taky to byla výstraha, že se máme učit, nebo tam fakt byl smrad, že bych tam asi nechtěl skončit. :D
Nějakou soutěž nám dali taky, ale ne vědomostní, spíše co bychom udělali, aby se nerozšiřovaly skládky atd. Po exkurzi nám dali taky prupisku OZO!!! a takovou tu plochou svítilnu, taky s nápisem OZO!!! Ale to jsem se dostal jinam......

Pre tých webmasterov, čo si radi uhnú pri práci pripravili simulátor tvorby webu pri chlastaní.
Ako by vypadal váš web keby ste ho tvorili pod parou si môžete vyskúšať tu: http://www.alkowebizer.sk

Když jsme u toho, existuje parádní mód do Mafie jedničky, který se jmenuje Ikarus a pochází z Maďarska:
http://realcarfacing.hu/

Kouzelné na něm je, že simuluje Budapešť v zhruba 70. letech minulého století, máte možnost vozit pasažéry autobusem na třech linkách, projet se dvěma typy tehdejších tramvají a taktéž perfektně zpracovanou soupravou metra.

Celá atmosféra v módu je skvělá, modely parádní a textury taktéž. Navíc lze jej doplnit spoustou dalších modelů aut.

Poslední update přináší i upravenou fyziku aut, a když se osobně chci projet nějakým tím vozem, jdu do Mafie. Nevím, kde jsem naposled ve hře akčnějšího ladění viděl kromě manuálního řazení také spojku, blinkry a podobně.

Jo, jen tak mimochodem, vyšel novej Multikon. Severočeši můžou mít radost, je to Ústí nad Labem :-).

Ano, to už mi říkal táta i Karlos, že tam jsou chybky. Ale furt lepší než drátem do oka :). Mě by se spíš víc líbilo, kdyby to bylo dělaný do stylu JOP Brno. To mi přijde takové víc user friendly.

Zdravím pani, no nenecha ma nepridať sa :D vidíme že sa to tu hýba novinkami som len rád čo sa týka traktorou pecka smetári tieš ;) Bus som nepustil neviem prečo ale aj tak najradšej si zahram Stanicara alebo toho JOP Brno ;) mohly by ste mi prosím do SZ poslať link na toho nového multikona? Dakujem :)

Tom Kanka napsal:
Když jsme u těch popelářů a hasičů - krom nich jsem v Albertu viděl i simulátor stavebního jeřábu. Nezkusil někdo? Nerad bych se stal znova kafkou, (co by vášnivý "brázdič" Slapského jezera) jako v případě Ship Simulator.

Tome, "Simulátor stavby-Jeřáb" jsem zkoušel, fyzicky je to velmi propracovaný simulátor, opravdu se ten jeřáb chová jak má, lano se správně houpe jak v reálu, ale jinak je to velká nuda. Neustále jenom přemisťuješ věci z jednoho místa na druhé, žádná velká zábava to není...
Ale těsně před Vánocemi jsem v obchodě viděl pokračování této hry, jmenovala se "Simulátor stavby-Demolice" a to už může být větší zábava:D
Prakticky to bude stejné jako simulátor jeřábu, akorát místo háku budeš mít na konci lana obří kouli, kterou budeš demolovat objekty.
Škoda že jsem si ten simulátor demolice tenkrát nekoupil, v žádném dalším obchodě už jsem na něj nenarazil.

Jinak já hraju hodně simulátory, když si občas potřebuju odpočinout od stavění tratí, mám rád všechno možné, od simulátorů letadel, přes jeřáby, lodě, JOP Brno, Zetor, až po kamiony...
Nejvíce času jsem ale strávil nad simulátorama autobusů, v tu dobu už jsem si začínal myslet, že fakt nejsem normální, půl dne jsem jezdil s autobusem v práci a když jsem přišel z práce domů, tak jsem zbylého půl dne jezdil s autobusem na počítači:D
Na tom počítači to mělo výhodu, že když se něco nepovedlo, stačilo hru restartovat a jet znovu, v práci takové možnosti nemám, tam kdybych roztřískal autobus, tak by asi šéf moc velkou radost neměl:D

Stavitelxx napsal:
.... Nejvíce času jsem ale strávil nad simulátorama autobusů, v tu dobu už jsem si začínal myslet, že fakt nejsem normální, půl dne jsem jezdil s autobusem v práci a když jsem přišel z práce domů, tak jsem zbylého půl dne jezdil s autobusem na počítači:D ....

To je asi normální - svého času jsem byl několikrát svědkem toho, jak výpravčí v práci o pauze pařili Gordikon! :) Včetně mě - i když je fakt, že od té doby, co na JOPce dělám, mě to nenapadlo ani doma! ;)

Co se týká simulátoru tohot směru, mě se nejvíc líbí LIberec - škoda jen, že Michal Novotný ho nedodělal a ani nedodělá.

Toto je pán simulátor. Počkám si kým klesne trochu cena a musím kúpiť volant. Potom to bude super.

OMSI mám od soboty a musim potvrdit, konečně opravdu reálný simulátor městského busu, doporučuji ;-)

Tak pánové, z tohoto jsem se doslova posadil na prdel. Vypadá to moc pěkně, a hlavně, že autoři mysleli na komunity a je to nakloněné addonům.

Back
Nahoře