Setkání příznivců MSTS v roce 2011

Já bych taky přijel, ale radši na nějakou tu chalupu než na rendez. Moc lidí, zmatky...

Howky, zájem je vždy, ale chtělo by to něco formou přímého oznámení a ať se ostatní přihlásí sami (Jako slezina nebo exkurz do dopravy v Majlontu). Klidně do Přerova přijedu, musím tu inkartu nějak vyjezdit (naposledy z pátku do neděle celkem 1160 km vlakem po SŽDC I ŽSR :D).

PS: Jinak v Kotolni (Blava) mají nového kuchaře a vaří skvěle

Naposled editoval moderátor:
Howky: Do Přerova přijedu rád, nemám to ani daleko. Problém je termín. Jelikož s klubem Kroměřížská Dráha neustále něco organizujeme. 100 % nebudu moct 10., 17.9. a pak 15., 22., 23.10. Listopad už je volnější.

KimiR napsal:
VáclavS napsal:
Tax napsal:
VáclavS napsal:
PS: Jinak v Kotolni (Blava) mají nového kuchaře a vaří skvěle

Bol si na inšpekcii ? :D
Byl, šli jsme tam s KimiRem na večeři, když jsme po příjezdu Tatranu čekali na Metropola teď v sobotu.

Jo a nemaj už Pizzy :(

Jsme taxi spekulovali,jestli by ses nestavil iba na pito či kofolu :D,ale nikdo (já ani VáclavS) na tebe nemali telefon a wifi tam bola zaheslovana. Lukáš

Naposled editoval moderátor:
VáclavS napsal:
Howky, zájem je vždy, ale chtělo by to něco formou přímého oznámení a ať se ostatní přihlásí sami (Jako slezina nebo exkurz do dopravy v Majlontu). Klidně do Přerova přijedu, musím tu inkartu nějak vyjezdit (naposledy z pátku do neděle celkem 1160 km vlakem po SŽDC I ŽSR :D).

Možná Vašku kdybys tu napsal trasu,lidé by byli chápavější :D.Tak já to upresním.Václav a já jsme jeli na menší výlet.Václav Praha-Pardubice,já Velké Poříčí-Jaroměř-HK-Pardubice a pak spolu Pardubice-Bláva-Trnava-Trenčín-Žilina-Trenčín-Trnava-Bláva (Kotolna Pub)-Pardubice a pak jsme se opět dělili.Václav do Prahy já domov do Velkého Poříčí opět stejnou trasou jako jse do Pardubek přijel.Lukáš

Back
Nahoře