Chyba je na mé straně. Několik lidí mi psalo, že končí vykolejením aktivita Velký Osek - HK někde v CHoťovicích. O vánocích jsem tedy trochu jezdil a bingo. Opravil jsem to tak, že jsem tedy nechal ten jeden poškozený Paths až za Týniště a tím byla aktivita opět funkční a vydal jsem opravu.. Jenomže mezi consisty se mi zatoulala nová 380002 se soupravou na které jsem testoval. Hold jsem se uklepl. Pak kdo stáhl noý balík aktivit, tak má v adresáři i tento consists. Pokud nemá od Jardy Skůry tuto lokomotivu, tak hold buď si ji do cd_380 doplní nebo consists ať si smaže.
Jsme lidi a jsme omylní. Také je pravda, že kdo nic nedělá, nic nepokazí. Ale stále lepší kompromis vidím, že je lepší dál něco dělat a občasné uklepnutí mi snad bude odpuštěno.

A není to poprvé. Pamětníci si určitě vzpomínají, kdy jsem do aktivit dal omylem consists do volné jízdy s utajovaným připravovaným modelem Bobiny od Tomiho. Situaci pak zachránil Pikku, který narychlo naskinoval bobinu jedničku na nulku, aby se uklidnila zvědavá veřejnost.