Aktivity Miky

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miky
  • Datum začátku Datum začátku
Nestíhám sledovat, ale už někdo udělal Klidnou sílu z Berouna do Dolní Lipky ? Nevím kdo, ale uháněl mne o pracovní aktualizace s Berounem právě že nadšeně tvoří aktivitu Klidná síla. Myslím, že to byl Alcapone.

Z Berouna do Dolní Lipky ne, ale z Dolní Lipky do Berouna už ano. Alcapone ji vytvořil.

Já jsem přemýšlel, že bych udělal i část z Týniště do Hanušovic, až budou v BP dostavěné, ale vzhledem k tomu, že máme Letohrad - Lichkov už zadrátovaný, moc se mi do toho nechce...

Zdravím,projel jsem akt.os4716 (laminátku si nenechám ujít;-))Aktivita je to pohodová,bez problémů.Ale měl bych pár postřehů.Prázdné stanice,prakticky jen v Maloměřicích stojí jeden náklad,jinak nikde nic,i protijedoucí traffic mohl být malinko hustší,v celé trase 4 nebo 5 vlaků.Nevím,možná je to tak v grafikonu.Další věc-posun v Letovicích sice mám dovolen ale paňáca s praporkem mi stále stojí pod mašinou;-) ,dokonce tam byl i když jsem už objížděl soupravu,a chybí mi hláška s max.rychlostí při posunu(nebo být nemusí?Nevím)
A pak se chci zeptat,proč je v Letovicích na dvou místech servis2 jako LC?
Díky za aktivitu,přeju hodně zdaru do další tvorby.

Jo já chtěl udělat Klidnou sílu z Berouna do Dolní Lipky a tys udělal z Dolní Lipky do Berouna.
Takže pak jsem si řekl, že jedna Klidná síla bude stačit :D

K Letovicím. Maximální rychlost posunu je 40 km/h, při sunutí 30 km/h. Je to v předpise, takže je zbytečné to u každé aktivity zvlášť psát.

Majlont je málo obsazený proto, aby měli i hráči se slabšími PC šanci tam ještě kulturně projet, bez sekání. Bohatě mi pak stačilo to utrpení při jízdě do Blanska, s FPS 15 a méně :-( A traffic je holt takový, jaký tehdy byl...

A Loose consisty jsou použity kvůli tomu, aby se neposunovalo na barvu, ale aspoň proti stůj. Takový kompromis.

Hm, poslední dobou mám problémy pochopit psaný text...

Prázdné stanice jsou proto, že jsou prázdné i v reálu. Hodně dlouholetých správek bylo přesunuto a v okolí Brna jsou stanice spíše vymetené.

Vojtik napsal:
Hm, poslední dobou mám problémy pochopit psaný text...

Prázdné stanice jsou proto, že jsou prázdné i v reálu. Hodně dlouholetých správek bylo přesunuto a v okolí Brna jsou stanice spíše vymetené.
Nevím co je špatného na dotaz ohledně prázdných stanic ale každýho věc jak bude dělat aktivitu.
Jedna z roku 2009:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.srandikovo.estranky.cz/file/32/skalice.jpg

Děkuju Vojtovi, svému mluvčímu :D

V Maloměřicích je jedna souprava opravdu "jen tak pro ilustraci", protože víc souprav by zbytečně neúměrně zatěžovalo počítač.

K prázdným stanicím - na trati 260 opravdu nikdy moc žádné hromady odstavených vozů nebyly. A postupem času mizí i ty, co byly například na Vysočině...

K trafficu - dělám jej podle grafikonu a obecně si vlaky z prstu necucám. Kromě toho na trati 260 kdovíjaké množství nákladních vlaků nejezdí, takže je to vcelku reálné tak, jak to je.

Každopádně díky za kritiku :)

Tak jsem v pořádku projel R 757 / 756 Klidná síla a fakt se mi líbila :D Jediné, co jsem udělal hned na začátku, bylo, že jsem vyměnil prehistorický model 749.187 model za některou ze Šumperáckých Bertiček, zrovna třeba 749.259 (ex 752.065), ta tlumič myslím nemá takže si pěkně zachrochtala :oops:

Naposled editoval moderátor:
Klidnou sílu vozila letohradská, takže jsem tam nechtěl dávat šumperskou. Proto 749.187, ta tam podle fotek, co jsem našel, spolu s 011 jezdila asi nejvíc. Ovšem každý svého štěstí stojvůdcem :) (Akorát bych pak v Jeseníku přemýšlel, jestli 749.259 nemá schizofrenii :D)

Mám tady pro vás předělanou a prodlouženou verzi Sp 1635 do Zlatých Hor :)

http://mvr-msts.iprofil.cz/index.php?str=clanek&id=11

Kromě toho jsem se pustil do výroby Mn 83403 z Hanušovic do Mikulovic. Zatím nedokážu odhadnout, jak dlouho mi to potrvá, přesvědčit MSTS, aby fungovalo, jak má, vyžaduje občas hodně trpělivosti, ale pokud se mi aktivitu povede dokončit, myslím si, že bude nač se těšit :)

2c9674ff635f7e40c798b42be0a31546.jpg

Miky napsal:
Dlouho slibovaný manipulák 82720 je konečně venku! Najdete ho zde: http://mvr-msts.iprofil.cz/index.php?str=clanek&id=21 a já jenom dodám, že doufám, že po všech testech a úpravách se mi podařilo všechno doladit a vypadá to, jak má. Pokud by byla nějaká chyba v některé hlášce nebo by se aktivita chovala neočekávaně, prosím, napište mi o tom. Díky :)

Miky napsal:
Po menší odmlce jsem konečně dotáhl osobák z Prahy do Benešova v roce 2006. Je to pohodová odpočinková aktivita, jen pozor, abyste neprohučeli nějakou zastávku. Mně se to pravidelně daří v Kolovratech :D

http://mvr-msts.iprofil.cz/index.php?str=clanek&id=48
Zdravím MIKY. Po hrozně dlouhé době jsem si zase zajezdil simulátor a tvá aktivita Pha - Benešov mě hned padla do oka. Byla to fakt supééér krásná jízda. A abych se také přiznal měl jsem problém zastavit v Mnichovicích. Jinak se klaním. :D :D :D :D :D

Děkuju :) Ono tam je to už z kopce a žaba brzdí blbě. Mně se osvědčilo brzdit od upozorňovadla plnou EDB a časem přidat vzduch tak, abych na začátku perónu měl cca 40 km/h. Pak už se to dá dobrzdit celkem hladce a bez vidlí.

Aktivitu jsem nejel, ale k tomu brzdění- mne zase šlo edb na max. na začátku perónu 60 a přidat vzduch, ale nesměla odpadnout edb, pak to bylo špatný, ale asi to brzdilo do vidlí no.

Back
Nahoře