Aktivity Miky

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miky
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj,
stáhl jsem si aktivitu os9147, vše stáhnul podle readme (snad), ale když pouštím aktivitu přes Trainstore, nevidí lokomotivu.

Co jsem udělal špatně?

Že TrainStore nevidí lokomotivu, to spuštění aktivity bránit nemusí. Aktivita funguje?

Tak si překontroluj aktivitu přes Conbuilder a dostahuj nebo vyměň to, co ti chybí. To readme k aktivitě nemusí být kompletní...

Readme by kompletní být mělo. Pokud se nezobrazí lokomotiva řízeného vlaku (451.019) a nejde zmáčknout tlačítko spustit, bude nejspíš chyba u tebe. Máš v pořádku trainset BP? Zkus v Trainstoru vrátit všechno do MSTS a znova načíst aktivitu, případně zkontrolovat soupravy v Conbuilderu, jak už napsal Pavlík. :)

Po delší odmlce jsem sáhl do svého archlívu a vytáhl aktivitu "Ranní záloha ve Veselí" pro luhačovickou trať. Vyšla sice už přede dvěma roky na Poisonových stránkách, ale rád bych měl všechny svoje aktivity pohromadě. Svezete se s kocourem téměř po celé trati při záchraně neschopné 810, ale víc prozrazovat nebudu :)

http://mvr-msts.iprofil.cz/index.php?str=clanek&id=49

Zdarec, tak jsem do MSTS nahodil Tvoji poslední aktivitu. Normálně jsem dojel na hlavák, přešel jsem do řidičáku, nechal nastoupit cestující a počkal na odjezd. Návěstidlo stále na STŮJ, pomalu jsem k němu dojel, ale žádná změna. Po chvilince se daly do pohybu soupravy odstavených vozů (jak po pravé, tak i levé straně) a následně zcela zmizely. A návěstidlo se neumoudřilo (nedá se projet ani přes TAB). Máš nějakej nápad, co je špatně? =)

Buď rád, že si alespoň dojel na hlavní, mě MSTS ukazuje šedé nabídky, tedy porušenou trasu a to i po kompletní přeinstalaci 240tky

Naposled editoval moderátor:
SergioPerez napsal:
Zdarec, tak jsem do MSTS nahodil Tvoji poslední aktivitu. Normálně jsem dojel na hlavák, přešel jsem do řidičáku, nechal nastoupit cestující a počkal na odjezd. Návěstidlo stále na STŮJ, pomalu jsem k němu dojel, ale žádná změna. Po chvilince se daly do pohybu soupravy odstavených vozů (jak po pravé, tak i levé straně) a následně zcela zmizely. A návěstidlo se neumoudřilo (nedá se projet ani přes TAB). Máš nějakej nápad, co je špatně? =)
Evidentně si zastavil špatně, tedy neaktivoval se ti reverz.

Já jsem právě aktivitu projel naprosto v pohodě. Jen, jak píše Alcapone, je třeba číst pořádně imstrukce a hlášky.

Danou aktivitu jsem nejel, tak netuším jak je natrasováno, ale občas se stane pokud zastavím dále než je třeba, tak se také nepostaví. Dále jak dlouho ti to trvalo, nekdy te o sekundy a pak je problém.

Problém s nepostavením vlakové cesty z Brna se už řeší i v návštěvní knize (http://mvr-msts.iprofil.cz/index.php?str=kniha). Pokud zastavím až po zhasnutí reverzu a pokud přijede rychlík, netuším, v čem by mohl být problém. Ta Jihlavka je zkrátka nějaká záludná. Trvalo taky pěknou dobu a pěkných pár pokusů, než se mi povedlo vyladit křižování v Kralicích (totéž i u dřívější aktivity Os 4843)...

Dle mě nejlepší aktivity, škoda, že už asi netvoříte :) Ve všech sem se skvěle zabavil a zejména Dlouhá noc fakt parááda

Určitě někdy bude, mám teď v plánu ji oprášit. Co si ale pamatuju z posledního testování, vyskytlo se mi tam pár problémů, takže mi asi ještě zabere chvíli času, než je všechny pořeším...

Back
Nahoře