Aktivity Miky

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miky
  • Datum začátku Datum začátku
Diky za aktivitku meho skolniho vlaku, postesti-li se jet na devatou :D

Po dnes mohu tvrdit, ze je zase celkem zajimavy namet na 4601 :D

Vypadá to, že po necelých třech letech se mi povedlo konečně dát dohromady aktivitu Mn 83403 z Hanušovic do Zlatých Hor pro trať 310. Potřeboval bych pár lidí na otestování, ujme se toho někdo?

Ahoj, prosím pěkně co znamená u aktivity m8260 to napojení neviditelného servisu1 v Táboře a pak ještě jednou v Benešově u Prahy?
V OR funguje výborně, jen nějak nechápu smysl toho servisu1.

Vlastně jde o loose consist servis2. V MSTS ho přejedu jak ducha bez napojení a v OR se napojí jako normální vůz.

K problému se Servisem: Je tam kvůli tomu, abych při posunu nejel proti volnoznaku pro vlak, v zásadě systém menšího zla. Aktivity tvořím a testuju v MSTS, s OR zatím téměř nemám zkušenosti.

Na chvíli jsem si odskočil na trať 321 a vyrobil pohodovou aktivitu - EN 406 Chopin v úseku Břeclav - Bohumín podle letošního za pár dní končícího GVD. Posuny jsem udělal bez stojících servisů, takže pokud se nebude konat nějaká jiná zrada, mohla by aktivita fungovat i v OR (ale nezaručuju). Doporučuju průběžně ukládat, protože MSTS má občas snahu padat a někdy mu k tomu stačí jediný protijedoucí náklad. S tím souvisí i řekněme symbolický traffic ve větších stanicích (zejména Břeclav, Přerov), kam jsem naskládal jenom to nejnutnější, aby se tudy dalo aspoň trochu kulturně projet. U aktivity je jako obvykle seznam vozidel, doufám, že jsem na nic nezapomněl.

http://mvr-msts.iprofil.cz/index.php?str=clanek&id=67

m_406_02.jpg

Back
Nahoře