M
mechanikman
Host
ahoj všem,včera jsem si koupil MSTS a vůbec nevím co s tím.vlak rozjedu,protože jsem nádražák,ale to je tak asi všechno.máte někdo chuť a pevný nervy mě něco naučit?????
předem díky
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj,mechanikman napsal:ahoj všem,včera jsem si koupil MSTS a vůbec nevím co s tím.vlak rozjedu,protože jsem nádražák,ale to je tak asi všechno.máte někdo chuť a pevný nervy mě něco naučit?????předem díky
![]()
Rozhodně neházej flintu do žita! Pokud jsi od včerejška dokázal zvládnout toto, zítra pojedeš do Třemošnice!Maurik napsal:
Z popisovaného vyplývá, že se jedná o nějaké zálohy určitého uživatele. Pokud je CD originální, určitě je tam návod poplatný své době. Já netuším, jako prostředí jsem měl před sedmi lety. Ale asi se jedná o první verzi BP1 plus 75 aktualizacíMaurik napsal:....V další složce na dvd bylo toto: MST Bratislava – Praha asi 685 MB, spustil jsem exe soubor a tam bylo, že se instaluje Kúty – Brno verze 8.3.-2004, z čehož jsem byl jelen. Nechal jsem instalaci tedy proběhnout. Dále jsem měl na dvd dvě složky pojmenované aktualizace, ale když jsem je otevřel, tak jsem valil oči, protože v těch složkách (byly 2) byla spousta exe souborů. V jedný 1-49 a ve druhé 50-75 a pojmenované 00bptrat atd.a přípona exe. Jelikož to množství mi bylo podezřelé a představa to po jednom spouštět, tak jsem to radši nedělal. ....
Maurik napsal:....že se stím budu mordovat i pakDD
Tax napsal:Maurik napsal:....že se stím budu mordovat i pakDD
Ono ti ani iné nezostane. MSTS nie je user friendly program a všetko si dorábaš doslova na kolene - aktualizácie tratí, modelov, zvukov, aktivít - je sa s čím zabávať![]()
dem napsal:Pretože on uninstalil len MSTS a v zložkách mu tam zostali veci s BP. TO si mal potom ručne zmazať. V defaul MSTS nie je ani stopy po iných ako Amerikánskych a čínskych vlakoch.
Zbyněk Šemora napsal:Ano, vzor opisuji z návodů:
"C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:512 -nofiltercab
(když je MSTS na disku C, ale to není moc šťastné řešení)