jsem úplnej začátečník!!!!!

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna mechanikman
  • Datum začátku Datum začátku
Úloha, kterou si stáhnul je tvořena na vyšší verzi trati než máš ty v PC. Autor může mít neveřejnou aktualizaci a proto vyskočí tato databázová hláška. Pro tebe jako konzumenta se nic nemění a odkliknutím OK jsi udělal správně.

poison napsal:
Úloha, kterou si stáhnul je tvořena na vyšší verzi trati než máš ty v PC. Autor může mít neveřejnou aktualizaci a proto vyskočí tato databázová hláška. Pro tebe jako konzumenta se nic nemění a odkliknutím OK jsi udělal správně.
No, to tak to mě taky mohlo napadnout! Stalo se mi totéž. Jenže já vůl nejdřív přeinstaloval BP + aktualizace 80-85, abych se dopracoval k naprosto stejnému výsledku! ;)

Tak já měl obavy, že kvůli tomu, že jsem dal ano, že nemohu aktivitu dojet do konce. Např. EC 174 dojedu maximálně do doby, než mi vyskočí zpráva o tom, že pojedu po nesprávné koleji. Nejprve jsem myslel, že se to sekne a spadne po dojetí do Pardubic, ale je to v momentě, kdy potvrdím tu zprávu.

Maurik napsal:
.....se to sekne a spadne po dojetí do Pardubic, ale je to v momentě, kdy potvrdím tu zprávu.
Pořád stejný problém. Na TÉTO stránce v sekci ČASTÉ DOTAZY/VYPADÁVAJÍCÍ ZVUKY V AKTIVITÁCH je ke stažení upravený soubor soundcfg.dat, a návod co s ním. To by ti mělo pomoci od pádů hry po potvrzení vyskočivší hlášky.

Poison: Jenomže tohle je čerstvý uživatel mého DVD a tam má vše na zlatém podnose, aby nemusel nikde hledat po webech. Ale ono je to asi složitější. Člověk má od přírody tendenci, než si prostudovat návody, raději se zeptat a to úplně jinde. Ale věřím, že noví uživatelé to musí mít hodně těžké prokličkovat určitými zásadami, které se musí dodržovat, aby MSTS fungoval jak má. To co se píše na obalu originál hry už dávno není pravda. :D

To je mě fuk, já mu jen poradil co má udělat a že stejný problém měl Matuš, který se ozval u mě v návštěvní knize. Zda mu to pomohlo je mi už taky fuk, Matuš měl aspoň slušnost a napsal, že už mu to fakčí, tento mistr se nevyjádřil, nebo spíše bych řekl, že mu to pomohlo, protože by tady v opačném případě sháněl jinou radu.

Back
Nahoře