RE: Region land error
petert: Přečti si ještě jednou první dotaz. Odpověděl jsi nesprávnou radu. (2. příspěvek)
Dotyčnému pomohla jen rada, kterou prezentuji ve svých návodech.
Je to asi dva týdny zpět, kdy jsem šachoval s monitory, kdy jsem měnil rozlišení a měl jsem úplně stejný problém jako Bury99. MSTS po startu padl. Reinstaloval jsem BIN a už vše šlapalo jak hodiny a potvrdil jsem tehdy tuto zkušenost i sem na fórum.
Takže pokud máte někdo jinou radu, jak rozdejchat MSTS aniž by bylo třeba reinstalovat BIN, pište. Od toho je tohle fórum.
A ne oponovat někomu, kdo dal radu, která dotyčnému problém vyřešila. To samé platí pro Kebarka.
Tady nám nejde o to, že za určité situace pokus a omyl to funguje, ale jde jen o to, aby MSTS fungoval vždy a byl stabilní za každých okolností a něco jako pád by byl minulostí.
Velice kladně hodnotím veřejné testování aktivity ve windows7, kdy se dospělo ke společnému závěru, že v tomto systému je zákon, aby byl parametr mem:512. Zadáte víc a je to nestabilní a MSTS ztrácí výkon. Stačí pak traffic proti a MSTS padne. Všem zúčastněným testerům ještě jednou děkuji.
Také se najdou oponenti, že jim to funguje jak při 1024 i 2048. Jo, funguje. Tak jsem projel z Bratislavy až do Prahy ale tam konec (vlastně před Brnem mi to shodil traffic). Poslal jsem kamarádům saves, aby mohli jet rovnou Prahu a bez ztráty květinky nedojel nikdo.
Ty testy a kombinace v nastavení MSTS i počítače nás stály mnoho dní testování.
A to samé bylo tenkrát, když jsem hledal chybu, proč mi MSTS padá při najetí traktoru na elektriku. Také jsem zkoušel vše možné, týdny plynuly a nakonec mne napadlo reinstalovat MSTS BIN a bylo po problému.
Možná vy co na rady kašlete, protože Vám to nějak funguje a někdy z neznámých důvodů to spadne, od Vás je názor, že MSTS se chová nevyzpytatelně, kdy jednou jede jindy padá, tak já mohu potvrdit, že když se dodrží vyzkoušená nastavení, tak MSTS je stabilní a nehrozí, že by padl ani na slabším počítači.
Nebavilo by mě stavět tratě, po kterých se pak nedá bez pádu jezdit.