Pekne sme si pokecali ... Region land error

Zbyněk Šemora napsal:
Tom Kanka napsal:
....Jeden blb, co se zde vydává za ženskou, ....
Vidíš, a já to nijak neřešil. Vždyť je to přece jedno. Spíš věřím, že L-Alizee je ta za kterou se vydává, než že si přijede koupit ke mě kolo. :D
Zbyňku, v pohodě! Já jen, že se to začalo ubírat takovým blbým směrem. ;)

Já sem z toho trošku zmatenej. Můžu poprosit o obsílku ve formě SZ jak to tedy s naši kamarádkou je a není?

Zbyněk Šemora napsal:
Jeden z nich přiběhl, jestli nemám nějaké ráfky do sběru. Tak jsem potěšil, že mám. Kdepak, zatím neměl čas si je vyzvednout. To jsem zvědav, jakou bude mít omluvenku. :D
Zbyňku, on si pro ně přijde. Ale až ty tam nebudeš.:D:D:D

Jinak jste mě tady všichni hrozně pobavili. To jsem nečekal.:)

Naposled editoval moderátor:
Michal napsal:
... Jinak jste mě tady všichni hrozně pobavili. To jsem nečekal.:)

Šak nie sme žiadny suchári, sranda musí byť :D

dem napsal:
Mna by len zaujimalo nazaklade coho to tak presne tvrdite. Mozte sa prejavit.

Preto sa to pýtam, že kde mi čo uniklo, že som to nezbadal ????

p.s: usudzujem podla reakcie niektorých ktorý to tak 100 percentne vedia.....

Ono to začalo už v mé návštěvní knize. Spíš bylo každému podezřelé, že studentky paří MSTS. Kdyby psal student z Francie, tak to nikdo pitvat nebude. Asi tak nějak.
Já jsem tenkrát navrhl, ať nám napíše něco francouzsky, aby se pochybovači uklidnili. A napsala. Jenomže někdo to napadl, že je to strojový překlad od Google. Já si myslím, pokud někdo z členů komunity umí dobře Francouzsky, neměl by být problém tohle ověřit.
Ale jak jsem napsal, mě osobně je to úplně jedno. Vždyť když přijedu na slezinu a poznám mnohé lidi, které jsem znal jen z fóra, také se nestačím divit. O někom jsem si myslel že je to nějaký starší pán o jiném, že je to nějaký študák a nakonec to bylo obráceně. :D Kdyby na slezinu přišla L Alizee a odkryla anonymitu, ať by to byl kdokoli, nebylo by to jedno ?

Zbyněk Šemora napsal:
To je stále dokola. My na Moravě jsme se Slováky vzájemně propojení včetně rodin a nemáme problém. Problém mají až někde daleko ve Středních Čechách nebo obráceně od Středního Slovenska, kdy nemohou přijít na jméno Čehůnům. :D
:D

Tak ja som zo šaľeného východu a nemám, a ani som nikdy nemal averziu k Čechom :cool: A dokonca doteraz si myslím, že rozdelenie v rp 1993 bola blbosť :rolleyes:

Zbyněk Šemora napsal:
...Já jsem tenkrát navrhl, ať nám napíše něco francouzsky, aby se pochybovači uklidnili. A napsala. Jenomže někdo to napadl, že je to strojový překlad od Google. ...
Na přání Nebuluse jsem to vyhledal ve svých zálohách. Nebulus má kolegu, co francouzsky umí, odpověděl, že se nejedná o strojový překlad, ale ať se dál vyjádří sám.
Tak snad se Alizee nebude zlobit, když její pozdrav opíši i sem.

Od: Lilly

Takze chtela bych vam dat pozdrav pro vas a pro vsechny hrace a fajn lidicky co miluji tuhle hru
Bonjour
Salut tout le monde et je vous souhaite bonne chance et surtout le bien-être au jeu simulateur de train
Je vous envoie mes salutations et vous souhaite plein succès

Pane zbynku ted jsem si to uvedomila,ze muj francouzsky pozdrav je na spatnym miste je totitzto dolu a ne tady omlouvam se,ale patri to sem

Il est devenu une erreur et une fois de plus profondément désolés

Nadruhou stranu, proč by holka nemohla pařit MSTS, když jsou holky co pracují jako strojvedoucí nebo projektantky kolejových vozidel.

Kolega na tú francúzštinu pozrel, písal to minimálne niekto kto po francúzsky vie. Ale nejaké jednoznačné závery sme nevyvodili. Je to písané štýlom ktorý by on nepoužil, lebo je to moc rozvláčne.

Pawlik napsal:
Nadruhou stranu, proč by holka nemohla pařit MSTS, když jsou holky co pracují jako strojvedoucí nebo projektantky kolejových vozidel.

Ale Pawliku, ano, jasné že môže. Na druhej strane poznám dostatok ženských na to, aby som mohol povedať, že je to viac ako nepravdepodobné. Ovšem nehrá tu viacero vecí, hlbšie to môžeme prediskutovať v Prahe na Podobabe pri obedňajšom pivečku :cool:

Divné ovšem je, že sa cica hneď nafúkla, urazila a nakydala reči, čo by kultúrny človek zo seba nevypustil.

Back
Nahoře