Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyňku, v pohodě! Já jen, že se to začalo ubírat takovým blbým směrem.Zbyněk Šemora napsal:Vidíš, a já to nijak neřešil. Vždyť je to přece jedno. Spíš věřím, že L-Alizee je ta za kterou se vydává, než že si přijede koupit ke mě kolo.Tom Kanka napsal:....Jeden blb, co se zde vydává za ženskou, ....![]()
Zbyňku, on si pro ně přijde. Ale až ty tam nebudeš.Zbyněk Šemora napsal:Jeden z nich přiběhl, jestli nemám nějaké ráfky do sběru. Tak jsem potěšil, že mám. Kdepak, zatím neměl čas si je vyzvednout. To jsem zvědav, jakou bude mít omluvenku.![]()
Michal napsal:... Jinak jste mě tady všichni hrozně pobavili. To jsem nečekal.![]()
dem napsal:Mna by len zaujimalo nazaklade coho to tak presne tvrdite. Mozte sa prejavit.
Zbyněk Šemora napsal:To je stále dokola. My na Moravě jsme se Slováky vzájemně propojení včetně rodin a nemáme problém. Problém mají až někde daleko ve Středních Čechách nebo obráceně od Středního Slovenska, kdy nemohou přijít na jméno Čehůnům.
![]()
Na přání Nebuluse jsem to vyhledal ve svých zálohách. Nebulus má kolegu, co francouzsky umí, odpověděl, že se nejedná o strojový překlad, ale ať se dál vyjádří sám.Zbyněk Šemora napsal:...Já jsem tenkrát navrhl, ať nám napíše něco francouzsky, aby se pochybovači uklidnili. A napsala. Jenomže někdo to napadl, že je to strojový překlad od Google. ...
Pawlik napsal:Nadruhou stranu, proč by holka nemohla pařit MSTS, když jsou holky co pracují jako strojvedoucí nebo projektantky kolejových vozidel.