Aktivity Vlado M.

Ahoj Vlado :)
Tleskám a smekám před tebou za aktivitu Mn81620 ;)
Opravdu moc povedená aktivitka.
Všechno bylo, tak jak mělo, nenarazil sem na žádný problém a celou aktivitu sem projel naprosto v pohodě.
Děkuji ti za skvělou aktivitu a držím palce v další tvorbě ;)
Jen tak dál.....
Honza

manazer502503 napsal:
Ahoj Vlado :)
Tleskám a smekám před tebou za aktivitu Mn81620 ;)
Opravdu moc povedená aktivitka.
Všechno bylo, tak jak mělo, nenarazil sem na žádný problém a celou aktivitu sem projel naprosto v pohodě.
Děkuji ti za skvělou aktivitu a držím palce v další tvorbě ;)
Jen tak dál.....
Honza

Ahoj Honzo! Moc děkuji za kladný ohlas k manipuláku. Jsem rád, že jsou uživatelé konečně spokojeni a vše šlape, jak má. Teď se peru s další aktivitou pro 310, tam to asi nebude tak snadné, jak jsem původně předpokládal. Teda bylo by, kdybych nechtěl, aby si hráč užíval i něco dalšího, než jen svou jízdu... :)

Maxiiikk napsal:
:) .. počuj Vlado.. dnes som si spustil tvoju aktivitu Ex 142 Odra všetko išlo v poriadku až pokým som nevošiel do Čadce :( .. tam sa mi objavila čierna obrazovka.. seklo mi to.. pak mi to minimalizovalo hru a ked som sa vratil spat do hry tak to uz nešlo a po chvilkue mi to vypisalo chybu typu Odoslať/Neodoslať.... nevieš čo v tom môže byť ? :P

Ahoj Maxíku.
Tohle mi kdysi dávno dělal můj první počítač, na kterém jsem se tehdy snažil drandit po ještě původní 321 v oblasti Ostravy. Prostě mi nestíhal počítač. Je možné, že je v Čadci v některém z trafficů použito vozidlo, které u Tebe asi nebude stoprocentně v pořádku a MSTS to neskousne... Těžko říct, možná, že se Ti tam měla zobrazit hláška (to už si přesně nevzpomenu, jestli ano nebo ne) a ve chvíli, kdy měla naskočit, tak se to seklo. Zkus to projet ještě jednou z poslední uložené pozice a uvidíš. Kdyby to udělalo zase, tak se zaměř, zda se to při třetím pokusu sekne ve stejnou dobu nebo na stejném místě, jako poprvé a podruhé. Pak bychom možná byli moudřejší.

Takže jsem usedl k editoru, abych právě dokončil první část aktivity R 604. Jsem přesvědčen o tom, že se hráč rozhodně nudit nebude. Asi však bude zapotřebí aktivitu rozdělit na dvě části, už teď je toho poměrně dost a to mám za sebou teprve dvě hodiny jízdy... :)

Měj bych na Vás pár otázek. Plánujete opravit některé Vaše starší aktivity? Konkrétně r407 chopin a ec137 moravia? Máte v plánu nějakou aktivitu na trase praha-staré město u uherského hradiště? Třeba r709 hradištan vypadá dobře. Lukáš

Ahoj Vlado. Zrovna jedu tvojí aktivitu Ex 142 a teda palec nahoru.
Jenom máš trochu brutální hlášky, např., že babka v Kysuckém NM spadla babka pod vlak, nebo, že se v Těšíně upálil bezdomovec. Nu inak velmi pěkná práce

Naposled editoval moderátor:
A co 609?? Poslední 3 dny jsem trávil v okolí Košic/Popradu... a na něm vždy jelo 13 vozů - Ampeer+WRRm+BDshmeer+Beer+3 Bmeer+Bee+Beer+Bee+UZ WLABm+2 RŽD WLABm...
Přikládám dva obrázky: (Jsou v originální velikosti, dovoluju jejich download, pro podívání se - k ničemu jinýmu ani nejsou vhodné :D)
R 609
Anebo 8815, který by též nebyl špatný, i když není do Čierné vybudované okolí, ale 2 loko a 4 spací vozy (3 přebírá od R 609)... :cool:
PS: Os 8815 má před posunem přední části vlaku, proto je tak krátký

lukas matura napsal:
Měj bych na Vás pár otázek. Plánujete opravit některé Vaše starší aktivity? Konkrétně r407 chopin a ec137 moravia? Máte v plánu nějakou aktivitu na trase praha-staré město u uherského hradiště? Třeba r709 hradištan vypadá dobře. Lukáš

Nazdar, Lukáši! Klidně tykej, do důchodu mám ještě dost daleko - to zaprvé. :D A zadruhé - opravy starších aktivit. Nebudeš tomu asi věřit, ale R 407 "Chopin" jsem se snažil vzkřísit, protože ta aktivita přecijen měla něco do sebe (jen jsem to tehdy vzal za špatný konec), ale to vzkříšení se prostě nedařilo a nedařilo. Takže tam jsem to už utnul. Moravia byla spíše jen aktivita dělaná na přání, kterou si dotyčný uživatel 3x zajel a už se mu znova nechce, a přiznám se, že tento vlak mě taky nijak nechytnul, takže ani moc ne.

Co se týče R 709, tak mně osobně zatím taky nepřipadá nijak atraktivní. Třeba se však k němu jednou dostanu, opravdu nevím. Já hlavně tvořím pro sebe, aby to bavilo mě, a pokud se pak výsledek líbí i ostatním uživatelům, kterým dám možnost si aktivitu stáhnout a projet, tak mě to velmi potěší. ;) Tož asi tak.

kill napsal:
Ahoj Vlado. Zrovna jedu tvojí aktivitu Ex 142 a teda palec nahoru.
Jenom máš trochu brutální hlášky, např., že babka v Kysuckém NM spadla babka pod vlak, nebo, že se v Těšíně upálil bezdomovec. Nu inak velmi pěkná práce

Moc děkuji. Těší mě, že se Ti tato aktivita líbí. Taky dalo dost práce, než jsem ji dotáhl do finální podoby. V té době jsem měl poněkud "chmurné" myšlenky, tak jsem je implementoval právě do této aktivity, poněvadž jsem potřeboval nasbírat nějaké to zpoždění kvůli krátkému úseku Čadca - Třinec, kde byla snad devítiminutová časová rezerva a nechtěl jsem hráče trápit jízdou okolo 50-55 km/h. :D Toť vše na vysvětlenou a přeji zdárné dojetí do cíle. ;)

Rybkins napsal:
A co 609?? Poslední 3 dny jsem trávil v okolí Košic/Popradu... a na něm vždy jelo 13 vozů - Ampeer+WRRm+BDshmeer+Beer+3 Bmeer+Bee+Beer+Bee+UZ WLABm+2 RŽD WLABm...
Přikládám dva obrázky: (Jsou v originální velikosti, dovoluju jejich download, pro podívání se - k ničemu jinýmu ani nejsou vhodné :D)
R 609
Anebo 8815, který by též nebyl špatný, i když není do Čierné vybudované okolí, ale 2 loko a 4 spací vozy (3 přebírá od R 609)... :cool:
PS: Os 8815 má před posunem přední části vlaku, proto je tak krátký

Ahoj, Rybkins!
K fotkám se nemůžu dostat, chce to po mně přihlášení na webnode. Nemůžeš mi je poslat mailem na VladoMSTS@seznam.cz? Dík, mrknu na ně. Jinak mě tento nápad zaujal, hlavně ten osobák - v životě jsem nic podobného neviděl a kdybych to měl spojit s tím R 609 (na který se mě už kdysi někdo ptal, vidím to podle řazení, kdy na konci soupravy je ještě Gorila), mohla by z toho vzejít zajímavá věc. Ovšem času je málo a nápadů přehršel - těžký uděl MSTSákův... :D Přeji hezký den a děkuji za projevený zájem.

Vlado, Manipuláček hodně povedený, jen jedna výtka :)
Regionova trio je složena ze dvou motorových vozů 814 a jedné 014ky, nikoliv 814+014+914, jako jsi měl v aktivitě ty :)

Klimi, děkuji za upozornění a za kladný ohlas na manipulák. To o těch dvou 814 a jedné 014 jsem nevěděl, u nás mají tyto soupravy začít jezdit až od prosince. A kdoví, jestli vůbec. :) Díky.

Mám špatnou zprávu ohledně aktivity R 604. Už potřetí jsem projížděl z různých savů a pokaždé se stane, že se nedostanu do stanice Margecany - vždy selže vytvoření sms objektu, následně selže vkládání vlaků do krajiny, a ve výsledku pak v Margecanech ani nemám šanci zastavit, když vyskakuje jedna chybová hláška za druhou. Dokud toto nevyřeším, nehnu se z místa. :mad:

V jednom beta testu, jsem jí potkal se servisem 1, autor napsal, že to měla být sranda, do aktivity pak dal 814+014+914...

Back
Nahoře