Aktivity Vlado M.

Díky za projevený zájem. Od Tebe, jakožto Mistra Aktivitáře, si toho velmi považuju. Zrovna jsem doladil pár drobných nepřesností u další své aktivity - Os 23456 - Moravské hrady 2014 (namísto obvyklé víkendové 814 jede posílená souprava, takže si hráč na začátku aktivity trošku zaposunuje), tak to ještě jednou projedu, sesmolím readme a šup s ní do světa. Není čas ztrácet čas!Opava_12.jpg

A inspirovala mne tato fotografie (podotýkám, že všechny podobné fotografie pocházejí ze stránky Lokomotivy.net - myslím, že se sluší na to poukázat):809_209_cd_14_08_16_branka_u.jpg

Od této chvíle můžete u Poisona stahovat moji první manipulákovou aktivitu pro trať 310. Tímto bych chtěl převelice poděkovat Bendíkovi za otestování a vznesení připomínek. Stahujte, jezděte, blbněte. :D Aktivitu jsem si dovolil klasifikovat jako těžkou, přestože bych řekl, že pro zkušeného uživatele MSTS může být nanejvýš tak střední. Inspiroval jsem se aktuálním sešiťákem, ale 100% real nečekejte. ;)06.jpg

Šup šup k Poisonovi na web (minimálně vy, kteří máte staženou nejnovější verzi tratě ŽSR 191 - 193) - je tam pověšená má nejnovější aktivita Mn 81100 + Pn 49735. Bendíkovi patří velikánské díky za jeho železné nervy, které při testování aktivity měl. Výsledek ale nakonec stojí za to. Teda doufám. :D

Možná máte dojem, že ty aktivity sypu z rukávu, ale není tomu tak. Nastřádaly se mi tady v průběhu necelých dvou měsíců a postupně je pouštím ven, jakmile projdou finálním testem. :) A proto dnes spatřila světlo světa další, na delší dobu moje poslední aktivita, Mn 80014 + Mn 80925 pro moji oblíbenou "třistadesítku". Kdo má zájem, ať standardně mrkne na Poisonův web. A já se poroučím, protože tato nová aktivita mi zabere daleko víc času než všechny předchozí dohromady. :D
Jesenik.jpg

Jak jsem již předesílal, tak tentokrát jde vývoj aktivity dost pomalu. O to víc se ale těším, až ji konečně dodělám a pošlu na test. Ty za sebou odpočívající spěšňáky na třetí koleji v Jeseníku jsou bohužel nutnost, aby se tam dalo posunovat tak, jak jsem si to vymyslel. Snad to nebude moc vadit.
Lipova_01.jpg
Jesenik_04.jpg
Jesenik_07.jpg
Jesenik_09.jpg
Jesenik_11.jpg

Hurá, sláva, třikrát nazdar! :D Po desítkách hodin tvoření a nekonečného testování si můžu alespoň na chvíli oddechnout. Aktivita Mn 81303 / Vleč 81383 je konečně dotažená do konce a vše je, zdá se, funkční. Balím a odesílám ji k testu a jakmile doladíme detaily, můžete se těšit na 4,5 hodiny posunů a mezistaničních jízd v úseku Lipová Lázně - Zlaté Hory.
Mikulovice_006.jpg Mikulovice_010.jpg Pisecna_001.jpg Pisecna_006.jpg Pisecna_008.jpg Pisecna-Mikulovice.jpg ZlateHory_001.jpg

Hlavně R 757 Klidná Síla jezdila Plzeň - Praha - Hradec Králové - Týniště nad Orlicí - Letohrad - Lichkov - Dolní Lipka - Hanušovice - Jeseník. To bude aktivita nějakého R Brno - Jeseník.

Zatímco ve vedlejším vlákně to vře jak na arabské poušti, já jsem právě dokončil finální test oddychové aktivitky, a na přání kritiků vyměnil plzeňské Eso za brněnské... jdu sesmolit readme, ať můžete co nejdříve stahovat a drandit jesenické pohoří.
Lipova_02.jpg Zabreh_15.jpg

Paráda :)
PS: Já brněnské Eso vyměním za plzeňské. Podle reálných oběhů, turnusů taky nejezdíme (čest vyjímkám), tak proč tam nevrazit to Kuře?

A protože mám prakticky celý víkend víceméně volný, pustil jsem se do tvorby kratšího manipuláčku ze Zábřeha na Moravě do Šumperka. SJŘ jsem si vzal letošní, ale okolní provoz jsem si udělal podle jízdního řádu a řazení vlaků z roku 2008, poněvadž současnost by v aktuálním provedení tratě působila divně. Zasekl jsem se v Bludově, ale dá se tušit, že se mi tam jen vetřel nějaký šotek a zítra už dojedu do cíle.
Zábřeh:
Zabreh_01.jpg
Zabreh_05.jpg
Zabreh_07.jpg
Křižování s osobákem v Postřelmově:
Postrelmov_02.jpg
A něco z Bludova:
Bludov_01.jpg
Bludov_02.jpg

Dostal jsem dobře míněné upozornění, že se mi v aktivitě R 906 podařil úsměvný překlep, ale nejde o omyl, nýbrž o záměr. Léto - Sněžení je v tomto případě žádoucí, neboť jsem nechtěl ani déšť, ani slunce, ale pouze oblačno.

Back
Nahoře