dem napsal:Keď je to šesťhran tak ho vysmoothuj. Bavili sme sa o štvorhrane a spravíš šesťhran![]()
Já vím ale tak sem zůstal u šestihranu ale pokud by to vadilo tak mohu udělat verzi se čtyřhranem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
dem napsal:Keď je to šesťhran tak ho vysmoothuj. Bavili sme sa o štvorhrane a spravíš šesťhran![]()
Já sice vím že jich je plno všude ale tak na něčem se člověk naučit musí a proč toho nevyužít a nevyrobit je a třeba nepoužít pro trať? Mohu vás ujistit, že se cedulkám věnovat nebudu a plánuji výrobu stroje 854, 054, 954 . Vím také model už je od Vrbama ale tak po dnešku a kvalitní fotodokumentace kterou jsem nafotit v Letohradě ( soupravu 854.015 i s řídicím vozem 954 ) jsem řekl proč to nezkusit. Vím je zde více zkušených modelářů ale tak za zkoušku nic nedám.Zbyněk Šemora napsal:Například konec nástupiště na obrázku výše. Bohužel tyto modely začne někdo vyrábět až po té, co jich jsou už osázeny tisíce.Ale to už je úděl stavitelů vše již osázene zase opravovat a aktualizovat.
V pořádkuZbyněk Šemora napsal:Nepochopeno. Já cedulky chválím. Jen těch defaultních mám osazeno tisíce a měnit je za tyto nové bude mravenčí práce. Také ty původní se hodně špatně myší označují. Ale pokud mají stejný pivot, stačilo by jen přejmenovat model nebo přejmenovat zápis ve w, tam kde je chci vyměnit.