Moje modely

E499_2002 napsal:
Dan J. : rezavé a zaprášené modely ano, ale bez grafittů...
Tom.
Ahoj.
Jenže ty grafiti jsou bohužel realitou na tratích nejen ČD, takže já je tam dávám a hlavně u odstavených vozů, například zelené béčka v Pardubicích, tam by mne zajímalo, co to jsou vlastně za vozy, vidím je tam stát už snad třetím rokem? Jinak dělám povětšinou období ČSD a tam jaksi naštěstí grafiti nejsou. Mám na mysli do roku 1989.
Dan

Dan J. napsal:
tak i rezavé "herky" jako byl například již bohužel stažený skin vozu ČD B ze stránek Duusa a Dema.

Ten voz bol dobrý, len som bol lenivý to prerobiť na nový Ondrov model. A starý som dal radšej dole.....

Dan J. napsal:
E499_2002 napsal:
Dan J. : rezavé a zaprášené modely ano, ale bez grafittů...
Tom.
Ahoj.
...například zelené béčka v Pardubicích, tam by mne zajímalo, co to jsou vlastně za vozy, vidím je tam stát už snad třetím rokem?
Dan
Chtělo by je hned cvaknout na skin, pokud tam ještě stojí.:)

E499_2002 napsal:
Ahoj.
...například zelené béčka v Pardubicích, tam by mne zajímalo, co to jsou vlastně za vozy, vidím je tam stát už snad třetím rokem?
Dan
Chtělo by je hned cvaknout na skin, pokud tam ještě stojí.:)
[/quote]
No, já to napsal asi dvojsmyslně, jedná se o Béčka, která v MSTS máme, jako ČD B zelené, jen by mne zajímalo, jak to, že jsou ve starým nátěru, takovou dobu po přechodu na nový a k čemu tam vlastně jsou odstavené.;)
Dan

...dobu po přechodu na nový a k čemu tam vlastně jsou odstavené.;)
Dan
[/quote]

Noo co já sem slyšel, tak ty vozy údajně slouží armádě. Jedná se o vůz Bt-k s kamnama uvnitř oddílu:D

Tie zelené B sú Bp-k na vojenské účeli, ktoré mimochodom potrebujem nafotiť. Už som o to niekedy žiadal, ale odozva bola -1.
Sú to klasické Bh ktoré majú demontované el.kurenie a sú tam dve kachle v jednom voze. Ako písal Slanour.

Naposled editoval moderátor:
dem napsal:
Tie zelené B sú Bp-k na vojenské účeli, ktoré mimochodom potrebujem nafotiť. Už som o to niekedy žiadal, ale odozva bola -1.
Sú to klasické Bh ktoré majú demontované el.kurenie a sú tam dve kachle v jednom voze. Ako písal Slanour.
Ahoj, no, já disponuji foťákem poze v mobilu a to na textury není asi to pravé ořechové. Navíc jsem na textury nikdy nic nefotil, ale kolem oněch vozů jezdím každý týden, když jedu na zkoušku do Ostravy.:D
Dan

Zdravím zde můj pokus o výstražníky k přejezdům
Zde před konvertem do msts:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://obrazku.cz/obr680431_Vystr2.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://obrazku.cz/obr680430_Vystr1.jpg

A zde po konvertu do MSTS:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://obrazku.cz/obr680437_1030.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://obrazku.cz/obr680436_1029.jpg

Zbývá jen otextůrovat a nic nebrání k jeho vydání.
Jen se chci zeptat jestli se dají třeba animací nebo skriptem rozblikat?

dem napsal:
No tak hádaj Dan načo je mi takéto info.......

Ano chápu, já to napsal proto, že snaha by byla, ale nemám čím (no foťák). Navíc se nechci moc motat mezi kolejema za provozu, kdo mne zná osobně ví proč. Ale on se v tomto kraji pohybuje i Čouda a ten s fotkama na textury zkušenosti má, tak by snad pár fotek blejsknout mohl.;) Navíc, tím, že pracuje u ČD, tak ho snad nikdo za to, že vleze do kolejiště nezje..e.:D
Dan

Záleží koho tam potkáš. Po domluvě bez problému jsem si nafotil vše potřebné. Měl jsi mě vidět, když jsem na hlavním v Ově fotil vozíky k MUVce za provozu pod spádovištěm... :D

Není škoda modelovat věci, které ve zdařilém provedení už máme? Přejezdy velmi slušně ve všech možných variantách vydal Deterio. Lepší je se porozhlédnout, co ještě vymodelováno není. Ale je pravda, že každý modeluje, co ho baví.

dem napsal:
Otik je to pekne..Koľko to má polis?
Polygonů má 840 ale není problém je snížit.
Děkuji ještě budou se závorami a v různých polohách. Jen by ještě chtěl animaci aby blikali jak modře tak červeně a i když nesvítí.

Snaž sa vždy o čo najmenší počet polis pri zachovaní dobrého vzhľadu. A ešte aj ten objekt potom na LOD-uj. A potom to bude pre staviteľov atraktívne.... :) Pretože textúry máš pekné.

dem napsal:
Snaž sa vždy o čo najmenší počet polis pri zachovaní dobrého vzhľadu. A ešte aj ten objekt potom na LOD-uj. A potom to bude pre staviteľov atraktívne.... :) Pretože textúry máš pekné.
Děkuji budu si muset sednout a pohrát si s tím.
Jinak nevím jak udělat LODY. :)

To mi přijde dost na to, že to má jenom tři stínítka. Se sedmi stínítky jsem na 716 polys.
d000932c8073235d132f9299b15a9a4a.jpg

K té animaci - jde udělat animace pouze červených světel, ale je to docela pakárna.

Back
Nahoře