Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj.E499_2002 napsal:Dan J. : rezavé a zaprášené modely ano, ale bez grafittů...
Tom.
Dan J. napsal:tak i rezavé "herky" jako byl například již bohužel stažený skin vozu ČD B ze stránek Duusa a Dema.
Chtělo by je hned cvaknout na skin, pokud tam ještě stojí.Dan J. napsal:Ahoj.E499_2002 napsal:Dan J. : rezavé a zaprášené modely ano, ale bez grafittů...
Tom.
...například zelené béčka v Pardubicích, tam by mne zajímalo, co to jsou vlastně za vozy, vidím je tam stát už snad třetím rokem?
Dan
Chtělo by je hned cvaknout na skin, pokud tam ještě stojí.E499_2002 napsal:Ahoj.
...například zelené béčka v Pardubicích, tam by mne zajímalo, co to jsou vlastně za vozy, vidím je tam stát už snad třetím rokem?
Dan
Ahoj, no, já disponuji foťákem poze v mobilu a to na textury není asi to pravé ořechové. Navíc jsem na textury nikdy nic nefotil, ale kolem oněch vozů jezdím každý týden, když jedu na zkoušku do Ostravy.dem napsal:Tie zelené B sú Bp-k na vojenské účeli, ktoré mimochodom potrebujem nafotiť. Už som o to niekedy žiadal, ale odozva bola -1.
Sú to klasické Bh ktoré majú demontované el.kurenie a sú tam dve kachle v jednom voze. Ako písal Slanour.
dem napsal:No tak hádaj Dan načo je mi takéto info.......
Polygonů má 840 ale není problém je snížit.dem napsal:Otik je to pekne..Koľko to má polis?
Děkuji budu si muset sednout a pohrát si s tím.dem napsal:Snaž sa vždy o čo najmenší počet polis pri zachovaní dobrého vzhľadu. A ešte aj ten objekt potom na LOD-uj. A potom to bude pre staviteľov atraktívne....Pretože textúry máš pekné.