Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Přečti si read-me k trati!Plecháč napsal:Dobrý den,
dnes jsem celé odpoledne jezdil na Zlatohorce s 810Když sem měl v nádrži sotva 25 litrů, tak sem zajel do depa ve Zlatých Horách ji nazbrojit, ale do nádrže mi ani nekáplo. Zkusil sem to u ostatních tankovacích bodů a také mi to nešlo. Nakonec sem vytvořil úlohu. Na tankovacím bodě jsem nastavil zásobu 100% a naftu ve vozidle na 50%. Když sem to spustil jako úlohu, tak vše šlapalo jak má. Nevíte v čem je problém, že ve volné jízdě zbrojení nefunguje?
dem napsal:Malá propomienka na Pikka. To že tuto vo fóre to JiříkTK napísal, že ide o Xtrackovú trať je v pohode, ale ak si to niekto stiahne len čisto zo stránky a nechodí sem na fórum, tak tam nie je o tom ani zmienka. Ani v tom PDF o trati. Tento údaj by tam mal byť podla mňa niekde doplnený.
Zdar. Aktivit mám rozdělaných..., jenže jsem narazil na pár závažných technických problémů v chování trati a následně MSTS. Už jsem psal Jiříkovi, ten jako stavitel snad bude vědět odkud vítr fouká.Čouda napsal:Ještě nějakou aktivitu a snad to začnu i jezdit![]()