Zlatohorka - horská trať ČSD 1930

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
PIKKU, udělal jsi mi velikou radost vydáním Zlatohorky. Konečně budu mít kde jezdit. Je mi už přes 61, návěstidla si již nepamatuji. Ale pamatuji si náladu a tím je to pro mne zajímavější. Chci poděkovat celému týmu za pečlivou práci. D ě k u j i !

Musím říct, že mě také. Mně je zase přes 20 let :D, nepamatuji si vůbec nic, ale rád se podívám, jak to kdysi fungovalo :))

Také musím poděkovat :)

Hezký den,
děkujeme mnohokrát za vydání krásných modelů. Staviteli, modeláři a všem, kteří se na tomto skvělém díle podíleli. Je škoda, že Jirka má opět pesimistickou náladu a že to tady zase trochu upadlo. Doufám, že se vše v brzké době v dobré zvrátí :D
Tom.

Hoši tak tato trať je vynikající. Zde si oko milovníka historie a dávných časů příjde na své to se Vám povedlo opravdu Všem Díky za ni !

Trať se mi stáhne cca do 21% a pak vyskočí chyba, že nemůže být přečten zdroj, to by neměla být chyba u mě.. Trainset bude uvolněn kdy?

Dobrý den,
dnes jsem celé odpoledne jezdil na Zlatohorce s 810:eek: Když sem měl v nádrži sotva 25 litrů, tak sem zajel do depa ve Zlatých Horách ji nazbrojit, ale do nádrže mi ani nekáplo. Zkusil sem to u ostatních tankovacích bodů a také mi to nešlo. Nakonec sem vytvořil úlohu. Na tankovacím bodě jsem nastavil zásobu 100% a naftu ve vozidle na 50%. Když sem to spustil jako úlohu, tak vše šlapalo jak má. Nevíte v čem je problém, že ve volné jízdě zbrojení nefunguje?

Naposled editoval moderátor:
Plecháč napsal:
Dobrý den,
dnes jsem celé odpoledne jezdil na Zlatohorce s 810:eek: Když sem měl v nádrži sotva 25 litrů, tak sem zajel do depa ve Zlatých Horách ji nazbrojit, ale do nádrže mi ani nekáplo. Zkusil sem to u ostatních tankovacích bodů a také mi to nešlo. Nakonec sem vytvořil úlohu. Na tankovacím bodě jsem nastavil zásobu 100% a naftu ve vozidle na 50%. Když sem to spustil jako úlohu, tak vše šlapalo jak má. Nevíte v čem je problém, že ve volné jízdě zbrojení nefunguje?
Přečti si read-me k trati! ;)

Naposled editoval moderátor:
Já sem v*l. Přečetl jsem si povídání o trati na stránkách pikka, ale readme sem ani nepostřehl. Díky.

Teda pánové. Klobouk dolů. Toto se mi líbí. :-) Díky za štreku, kde jsou páry doma. :-)

Malá propomienka na Pikka. To že tuto vo fóre to JiříkTK napísal, že ide o Xtrackovú trať je v pohode, ale ak si to niekto stiahne len čisto zo stránky a nechodí sem na fórum, tak tam nie je o tom ani zmienka. Ani v tom PDF o trati. Tento údaj by tam mal byť podla mňa niekde doplnený.

dem napsal:
Malá propomienka na Pikka. To že tuto vo fóre to JiříkTK napísal, že ide o Xtrackovú trať je v pohode, ale ak si to niekto stiahne len čisto zo stránky a nechodí sem na fórum, tak tam nie je o tom ani zmienka. Ani v tom PDF o trati. Tento údaj by tam mal byť podla mňa niekde doplnený.

Ahoj Dem.
Omyl :D, tento údaj je napsán v souboru přímo ve složce tratě ve worldu:
cituji:
Trať funguje pro Xtracks a vzhledem k nestejným výškám některých silnic v různých verzích Xtrack, je výška silnic upravena pro použití Uniglobalu.

Jenže, aktivity se pod Uniglobal dělat nedají, AE padá, takže to musím přehazovat, tvořím pod Global 321 a jezdím pod Uni Global.;)
S pozdravem Dan

No, abych se přiznal, mne to taky nenapadlo, když je k trati přiložen zvláštní soubor.:D Kdybych se nekouknul o pár řádků výš, tak bych se do složky s tratí asi taky nekouknul.:D
Dan

Ahojda!

Tak jsem si to stáhnul a líbí. Nicméně nemůžu najít nějaké CIWL vozy a vm53cab.sms a vm53eng.sms. Nepomohl by mi někdo prosím?

CIWL vozy jsou zatím neveřejné.
Zvuky (vm53xxx.sms + příslušné wav) jsou součástí balíčku drezíny Tatra14_52 u Matese (http://mates-msts.ic.cz/) a patří do složký common.snd/sndSpecial, součástí stejného balíčku je i kabina.

Čouda napsal:
Ještě nějakou aktivitu a snad to začnu i jezdit ;-)
Zdar. Aktivit mám rozdělaných..., jenže jsem narazil na pár závažných technických problémů v chování trati a následně MSTS. Už jsem psal Jiříkovi, ten jako stavitel snad bude vědět odkud vítr fouká.:D

Back
Nahoře