Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já ho tam poprvé viděl v létě roku 1968, když jsem jel na prázdniny k fotříkovi do Chebu. Tenkrát byl čtyřznaký z ruských návěstidel.Stavitelxx napsal:.. Tam jsem dokonce poprvé viděl na jednokolejném koridoru autobloky![]()
ValMez-Púchov by prý propojit šel, propojit nejde Frýdlant - Hostašovice.Pepa z Nuslí napsal:Ondra H:
No mám pocit že Martin psal že to propojit nejde z důvodu nepřesných vzdáleností na Ostravsku. A Martin to už předělávat nebude.
Stavitelxx napsal:Víš že v MSTS se sklony dělají po 2,5 promilech,
mikulda napsal:Stavitelxx napsal:Víš že v MSTS se sklony dělají po 2,5 promilech,
Ty neznáš kouzelnou klávesu END?
KimiR napsal:To Stavitelxx: Martine,kdybys chtěl mám videa v obouch směrech,od prahy do chebu přes plzen.Kdybys měl zájem napiš.Lukáš.Jel jsem to 14.5.2011
To Stavitelxx: koridor je hotov,ale od plzně na prahu to je rozkopané ještě,od hořovic do berouna,tam se jezdí jedno kolejně.Ale kdybys měl zájem o videa stačí říct.
Stavitelxx napsal:KimiR napsal:To Stavitelxx: Martine,kdybys chtěl mám videa v obouch směrech,od prahy do chebu přes plzen.Kdybys měl zájem napiš.Lukáš.Jel jsem to 14.5.2011
To Stavitelxx: koridor je hotov,ale od plzně na prahu to je rozkopané ještě,od hořovic do berouna,tam se jezdí jedno kolejně.Ale kdybys měl zájem o videa stačí říct.
Díky ale videa teď nepotřebuji, tam se ještě určitě pár let nedostanu, do té doby se toho může spousta změnit.
A máš je z mašiny, nebo ze zadního vozu?
Zbyněk Šemora napsal:Myčka je málo, je nutné to přeleštit ještě ručně. Ale škrábance od vandalů umýt bohužel nejdou.