Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Martine, Je to rychlostník na spojku Jih - Západ a je tam 40. Ve stejné úrovni je rychlostík 80 pro trať Jih - Hlavní nádraží. Ta končí v nadjezdu tratě Střekov - Západ, kde začíná 60 a ta 60tka pokračuje až k odstavným kolejím pod Mariánskou skálou (jak začnou odstavné koleje začíná 100 až na začátek roviny ma Severu kde začíná 110. Spojka Hlavák - Západ má maximálku 35 km/h.

Tak mohu aktuálně potvrdit že tam ta čtyřicítka je:foto1,foto2,foto3.VáclavS byl rychlejší,nežli jsem tam na kole došlapal.Dneska jsem už 45km měl za sebou,tak jsem si teď přidal ještě patnáct :)

VáclavS napsal:
Martine, Je to rychlostník na spojku Jih - Západ a je tam 40. Ve stejné úrovni je rychlostík 80 pro trať Jih - Hlavní nádraží. Ta končí v nadjezdu tratě Střekov - Západ, kde začíná 60 a ta 60tka pokračuje až k odstavným kolejím pod Mariánskou skálou (jak začnou odstavné koleje začíná 100 až na začátek roviny ma Severu kde začíná 110. Spojka Hlavák - Západ má maximálku 35 km/h.

Ahoj, díky za info.

Od Mariánské skály směr hlavní u výměny 20 až po železniční most je rychlost 60, myslím až k návěstidlům Lc911 a 912, pak začíná 80, od Mariánské skály cirka od výměny 20 a u druhý koleje je na sloupu 100 do Severu. Z hlavního do 901. a 902.koleje je rychlost na mostě 30km/h, z Jihu do Západu je 40.

Čau Martine, co je nového u tebe a v trati? Můžu nějak pomoci?

Pepa z Nuslí napsal:
Čau Martine, co je nového u tebe a v trati? Můžu nějak pomoci?

Ahoj Pepo. U mě nového nic moc, snad jen, že mi kočka v noci poblila koberec a koupil jsem si novou konvici na čaj, ale to asi nikoho nezajímá:D
A v trati taky nového nic moc, teď přes sezónu se ke stavěni moc nedostanu, 90% času trávím v práci, takže když stihnu postavit trať z Lovosic do Ústí do konce roku, bude to zázrak...
Jestli chceš pomoci, tak jedině, že bys stavěl místo mě, když budu v práci.:)
Ale Zbyňkovi ani slovo, nebudeme ho vyvádět z přesvědčení, že jsem mimozemšťan:D

Martine stojím v Lovosicích a čekám na tebe :D
Ale popravdě řečeno radši bych aspoŇ kdybych mohl jet už z Chomutova :D:D:D:D
S těma kočkama mi to něco připomíná jako náš kocour, který sežere na co přijde, strašná kyselina :D Drápe všude možně, rozdrápal nám dvoje záclony, sedačku no děs

Vyslyšel jsem přání a tak poblité kocoury a jiné domácí mazlíčky můžete řešit zde: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3268 ;);)

Naposled editoval moderátor:

Pepa z Nuslí napsal:
Martine stojím v Lovosicích a čekám na tebe :D
Ale popravdě řečeno radši bych aspoŇ kdybych mohl jet už z Chomutova :D:D:D:D
S těma kočkama mi to něco připomíná jako náš kocour, který sežere na co přijde, strašná kyselina :D Drápe všude možně, rozdrápal nám dvoje záclony, sedačku no děs

Jak z Chomutova? Snad do Chomutova ne?;) Doufám že neděláš Excelsiora z Chebu do Košic, musíš dělat opačný směr, z Košic do Chebu.
Když někdo pojede Excelsiora z Chebu, tak dojede do Prahy a řekne si "to mi stačí, dál už to znám". Ale když pojede z Košic, tak nejdříve bude muset úspěšně urazit stovky kilometrů, než se podívá na podkrušnohoří:D

Ne ne, jen ať to je z Chomutova :D :D.

Ale stejně mi není jasné, proč zrovna z Chomutova? Přoč ne třeba z Mostu, nebo z Karlových Varů?
Já přece neřekl, že nějaká aktualizace bude právě do Chomutova:D

A z Ústí na Děčín a když budeš v Děčíně tak na Lípu a z Lípy to není problém spojit do Lovosic ale osobáky jezděj až do Postoloprt tak by to chtělo trať až tam a za chvíli máme celou ČR :D

zdravím jednu chybu som našiel :) chýba shapes subor z názvom zssk_Bmeer.s a .sd hladal som všade no není :)

CANDY napsal:
zdravím jednu chybu som našiel :) chýba shapes subor z názvom zssk_Bmeer.s a .sd hladal som všade no není :)

Hledal jsi všude a není? A jseš si jistý, že tam má být?:D

Stavitelxx: No tak myslím že by tam mala byť ked chýba nie? :D myslím že to má logiku :D ale tak zatial som to vyriešil premenovaním suborou :)

CANDY napsal:
Stavitelxx: No tak myslím že by tam mala byť ked chýba nie? :D myslím že to má logiku :D ale tak zatial som to vyriešil premenovaním suborou :)

No to nééé, to není žádná logika:D
Když chybí, tak to neznamená, že tam má být, není tam proto, protože tam ani být nemá.
Zssk_Bmeer jsem nikdy nepoužíval, takže máš zřejmě něco v nepořádku v počítači, ty soubory v Shapes vůbec být nemají.

Zdravím, tak jak to jde Staviteli? Už dlouho jste se nám nepochlubil žádnou fotkou o průběhu práce. Chtěl bych se tedy touto cestou zeptat, jestli byste byl tak ochotný uveřejnit nějaký screen a zda-li je to vůbec možné ;-) .

P.S. Pokud jsem nějakého rýpala uvedl od svého nejoblíbenějšího, tak se předem omlouvám.

To mi přímo mluvíš z duše. Taky by mě zajímalo co bude a nebude a kdy to bude :D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře