Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.

Miran

Moderátor
Správce
Naposled editoval moderátor:
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Budu první kdo sem přispěje: Martine, jak to vypadá s generováním? Psal jsi tady že ti mapa na západě končí, už jsi to nějak vyřešil??

Zdravim potřeboval bych poradit vždy když přijíždím do velký stanice např: Praha hl.n. Pardubice, Bohumín,Ostrava hl.n. a Hodonín tak mi hra vždy skolabuje. Parametry mého počítače jsou AMD athlon(tm) II X2 250 a procesor 3,01 Ghz a 3,62 GB RAM. Tak otazka zní jestli to kolabuje počítačem nebo něakým nastavením hry?

lukas19 napsal:
Zdravim potřeboval bych poradit vždy když přijíždím do velký stanice např: Praha hl.n. Pardubice, Bohumín,Ostrava hl.n. a Hodonín tak mi hra vždy skolabuje. Parametry mého počítače jsou AMD athlon(tm) II X2 250 a procesor 3,01 Ghz a 3,62 GB RAM. Tak otazka zní jestli to kolabuje počítačem nebo něakým nastavením hry?

Zdravím, už několikrát tu byl zmiňován tento problém.Možným řešení je stáhnout si upravené staniční hlášení. Je možné, že právě to je kámen úrazu.

lukas19 napsal:

A taky ukládat ukládat ukládat..stačí číst a hledat;-)

Mám stejný procesor, paměti taky. Nevím sice co máš za gk ale zkus postupovat takto

Zkus stáhnout upravený balík se st.hlášením
http://www.trat321.cz/aktualizace/stanicni_hlaseni.rar

nastav pc dle desatera
http://www.semora.cz/msts/desatero.htm

případně si projdi forum a zkus získat nějaké rady, které byly už napsány :)
a jak bylo zmíněno ukládat, ukládat ;)

Už zase nové vlákno? Teda my toho nakecáme:D
No Pepo, ta mapa končí až 60 km západně od Ústí, takže jsem to ještě neřešil, uvidím až tam časem dojedu s kolejemi:oops:

Pepa z Nuslí napsal:
To máš někde za Chomutovem

cca 60 km na západ vzdušnou čarou, kolejově je to někde kousek za Kláštercem nad Ohří.

Stavitelxx napsal:
Pepa z Nuslí napsal:

cca 60 km na západ vzdušnou čarou, kolejově je to někde kousek za Kláštercem nad Ohří.
No tak to je zatím pohoda ne? Ale občas jezdím přes Ústí do Chebu a tam je to teda u Kadaně tak ošklivý až je to krásný. Mimochodem bude v trati i trať do Tušimic, když už tam je ta elektrárna a Doly Nástup?

Pepa z Nuslí napsal:
Stavitelxx napsal:
Pepa z Nuslí napsal:

No tak to je zatím pohoda ne? Ale občas jezdím přes Ústí do Chebu a tam je to teda u Kadaně tak ošklivý až je to krásný. Mimochodem bude v trati i trať do Tušimic, když už tam je ta elektrárna a Doly Nástup?

Trochu předbíháš ne?

Musa a Neotryx: Dík za radu tak vypadá,že je tento problém vyřešen,ale přece jen bych měl jen ještě jeden dotaz.Když jsem si zkusil udělat vlastní aktivitu z Prahy Hl.n. do Bohumína a kousek před Přerovem až ke stanici Bohumín mi to v každé stanici hlásilo chybu SMS souborů. Tak pokud by někdo poradil čím by to mohlo být nebo co mi ještě chybí?

lukas19 napsal:
Musa a Neotryx: Dík za radu tak vypadá,že je tento problém vyřešen,ale přece jen bych měl jen ještě jeden dotaz.Když jsem si zkusil udělat vlastní aktivitu z Prahy Hl.n. do Bohumína a kousek před Přerovem až ke stanici Bohumín mi to v každé stanici hlásilo chybu SMS souborů. Tak pokud by někdo poradil čím by to mohlo být nebo co mi ještě chybí?
Musíš to uložit a znovu načíst, pak by všechno mělo jet tak jak má.

Pochopte už konečně, že náš stařičký MSTS nebyl na takové projekty stavěný, takže těžce nestíhá načítat v hustě zastavěných stanicích soubory. Je opravdu potřeba save/load.

lukas19 napsal:
To jsem taky zkoušel ale bez účinku.

A nechybí ti SMS soubory staničního hlášení?
Podívej se do složky "Routes/Trat 321/Sound", jestli tam máš soubory s koncovkou SMS.
Pokud Ti to hlásí chyby mezi Přerovem a Bohumínem, tak se podívej, jestli tam máš soubory:
Hlaseni_Prerov.sms
Hlaseni_Hranice.sms
Hlaseni_Studenka.sms
atd...

Pokud tam budou, tak doporučuji přeinstalovat trať.

Zase takový projekt to není, Pavlíku:oops:
Přesně tak Pepo, u Kadaně je to tak ošklivý, až je to krásný, na to se právě těším. Nejvíce se těším na úsek Ústí - Klášterec nad Ohří, dál už je to o ničem, takže by mi ani moc nevadilo, kdyby mě dál za Klášterec MSTS nepustil:D
Trať do Tušimic? Doly Nástup? Kde to je??? ((smajlík s otevřenou pusou))
...musím kouknout na mapu... aha...no tam asi ne, co bych tam dělal...
I když nedávno jsem říkal, že Trmice taky stavět nebudu a nakonec budu muset, protože přímo nad stanicí Trmice po mostě vede nákladní spojka od Chomutova k nákladovému nádraží v Ústí...
Takže kdo ví, to se všechno uvidí až pak, zatím jsem v Lovosicích:D

Jsem rád, že budeme mít "balkón". To jest ta nákladová spojka :-).

Stavitelxx napsal:
Zase takový projekt to není, Pavlíku:oops:

Však ještě nekončíš ;)

lukas19: tak potom doporučuju stáhnout upravená staniční hlášení pro starší počítače na stránkách této tratě.

Stavitelxx: Dík za radu hned jak se na MSTS dostanu tak to zkontroluju bohužel až o víkendu :(
Pavlík: To staniční hlášení pro slabší počítače tam mam stažené jak už mi zde radili.

Stavitelxx napsal:
.....Trať do Tušimic? Doly Nástup? Kde to je??? ((smajlík s otevřenou pusou))
...musím kouknout na mapu... aha...no tam asi ne, co bych tam dělal...
Vy jste na průmce neměli Železniční zeměpis ? Právě tam jsme se učili, že v Tušimicích začíná naše páteř železničních tratí.
První tah byl právě co stavíš ty z Prahy do Čierné nad Tisou a druhý tah začínal v Tušimicích přes Lysou a trať 020, co mám já.
Tak od té doby vím, kde jsou Tušimice. :D

A já se tak těšil, jak jsi pokládal koleje na Východ, že skončíš ve Vladivostoku :D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře