Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Daniel94 napsal:Jo to je řešení, ale SAVE - LOAD je docela vopruz.Zajímalo by mě, jestli to je tím pomalým HDD nebo to takhle dělá všem.
Toldo napsal:Bylo by super kdyby někdo udělal Krnov a Bruntál, aby to bylo hezky propojené.
Jinak sem taky udělal svoji první aktivitu a je to jízda pendolinem z Ostravy do Prahy.
Toldo napsal:Bylo by super kdyby někdo udělal Krnov a Bruntál, aby to bylo hezky propojené.
Jinak sem taky udělal svoji první aktivitu a je to jízda pendolinem z Ostravy do Prahy.
Vůbec nééé, klidně to piš pořád tady, my nemáme doma co dělat, tak aspoň se nenudím a uklízím tady. Pro příště to třeba napiš do tratě Brno - Jihlava, tam taky dlouho nic nového není a možná vyhecuješ autora k vydání aktualizace.CANDY napsal:tak sorry noo!! bez zámeru hádky človek napíše chybu a ešte je zato zhodený dole... tak som to napísal sem ... stalo by sa moderátorom niečo keby to presunuli? myslím že nie...
David Hájek napsal:Toldo napsal:Bylo by super kdyby někdo udělal Krnov a Bruntál, aby to bylo hezky propojené.
Zdravím,
hodně odvážný příspěvek.
Jinak,aktivita bude někde ke stažení ?
Předem děkuji za odpověď.
David
Jestli máš zájem, tak ti tu aktivitu nahodím![]()
Ja som práve rozmýšlal presne nad týmto ako ty, že pokiaľ má človek k dispozícii dva PC tak z jedného urobiť niečo ako MSTS server (holý Win XP napr., bez aktualizácii, bez akéhokoľvek SW okrem MSTS a SW k nemu potrebného) ktorý by sa používal len pre hranie MSTS. Ale napr. pri mojej jazde z Ústí do Prahy, prípadne po jazdách po Prahe (holešovice -hlavné - vršovice - malešice - libeň - masarykovo) bolo treba SAVE - LOAD iba v Holešoviciach pred tunelom. Ináč žiadne chybové hlášky ani zmiznutia terénu a to mám "bežný" PC - Intel Duo 2,2 GHz, 512 MB ATI Radeon, 2 GB RAM, 7 200 ot./min. WD HDD.Stavitelxx napsal:Zdravím, k danému tématu jen malý poznatek.
Minulý týden jsem jel testovací jízdu z Ústí nad Labem do Prahy.
Ještě než jsem dojel k Praze, tak jsem musel třikrát restartovat MSTS (v Lovosicích, před Vraňany a v Kralupech), jízda se prostě z ničeho nic sekla...
A pak jsem ještě musel restartovat 5x v Praze mezi Holešovicemi a hlavním nádražím (2x kvůli hlášce SMS a 3x kvůli nenačtení krajiny), takže na zhruba 100 km 8 restartů.
Po skončení jízdy jsem měl chuť vyhodit počítač z okna z třetího patra, pak po schodech sejít dolů a ještě po něm poskákat!!!
Místo toho jsem si ale řekl, že zkusím přeinstalovat Windows, protože už jsem ho nejméně rok neinstaloval, bylo tu docela dost bordelu, tak si alespoň udělám v počítači pořádek.
Po instalaci Windowsu jsem schválně znovu jel tu samou aktivitu Ústí - Praha a tentokrát to byl pouze jeden restart v Praze, před Holešovickým tunelem.
Takže na základně této zkušenosti bych chtěl říct, že i když někteří máte "šupu počítač", tak se Vám MSTS může sekat, protože prostě máte v počítači bordel.
Teď vím, že Windows budu alespoň každého půl roku preventivně obnovovat.