Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Chlapi díky,ja tu trasu valil rychlíkama tak nevím,nějak mi to uteklo?

Ondra.H :jj Stankovany jsou v oblouku.
Slovenské dráhy jsou super,ženská tam lítala jak čert a pořád měnila odpadkové koše! Měla šedou vestu,ale tu firmu si nepamatuji! Hlášení stanic bez problému,asi u nás neumí mluvit připadal jsem si 136 (můj odhad) km od ráje (Žilina - Hranice n.M.) !!! Ten sešup ze Štrby do LM je bez chyby!!!

No rychliky na trase BA-KE maju uroven. A tie stanice v simulatore su. Staci si dat volnu jazdu z LM alebo vytvorit aktivitu osobacika :-) liptovska tepla je nabeton stanica

Tak já co takhlen filmuju,tak pro mě zatím největší tunel byl úsek Beroun-Plzen po novu.Viz třeba zastávka Mýto.před koridorem zaská perspektivní krajina a ted jízda v tunelu s peronama k tomu ještě aby se neřekla ty skleněné buňky.ještě že mám videa před reko a po reko :D Lukáš

Někde jsem četl, že textury na žlutou 162 jsou ve správných rukou, tak snad brzy.

Stavitelxx napsal:
Tak co chlapi, kdy se dočkáme modelu soupravy RegioJet?:)

Loko podle všeho ano,pro vozy bude třeba sehnat modeláře.:rolleyes: Nafoceno toho bylo jak v Pazte tak v Havířově dost a dost.;)

David

David Hájek napsal:
Stavitelxx napsal:

Loko podle všeho ano,pro vozy bude třeba sehnat modeláře.:rolleyes: Nafoceno toho bylo jak v Praze tak v Havířově dost a dost.;)

David

No ještě by bylo třeba zrekonstruovat úsek Ova hlavní - Ova Kunčice. Nebo chtěl Stavitel tím příspěvkem naznačit že rekonstrukce už je hotova ;) ?

Když probíráme možné aktualizace trati, tak by nám Martin mohl říct, jak nám postupuje vývoj na trati 321 ;-)

to mozem odpovedat aj za stavitela... momentalny stav je taky ze z martina sa stava mistr aktivitar :-) ale na programe by mala byt stavba useku lovosice - usti n. labem.. aktualizacia mozno bude do vianoc ale fakt len mozno.. to nevie ani on sam kedy... a kam sa martin uberie potom to opet ani nevie on sam teraz :-) ... smer decin, mozno smer cheb, mozno smer trencin... uvidime nechame sa prekvapit.. inak co takto si trosku prelistovat vlakno? dole pod vlaknom mas ze predchozi a cisla od jedna po desat.. a dozvies sa toho omnoho viac este

eurostar_mikso napsal:
to mozem odpovedat aj za stavitela... momentalny stav je taky ze z martina sa stava mistr aktivitar :-) ale na programe by mala byt stavba useku lovosice - usti n. labem.. aktualizacia mozno bude do vianoc ale fakt len mozno.. to nevie ani on sam kedy... a kam sa martin uberie potom to opet ani nevie on sam teraz :-) ... smer decin, mozno smer cheb, mozno smer trencin... uvidime nechame sa prekvapit.. inak co takto si trosku prelistovat vlakno? dole pod vlaknom mas ze predchozi a cisla od jedna po desat.. a dozvies sa toho omnoho viac este

Naprosto přesné, jako bych to psal já sám :D

Stavitelxx napsal:

Martine já bych se spíše zeptal kdy se dočkáme další části z tvé trati,když máš hezké velké videa :D .Lukáš

KimiR napsal:
Stavitelxx napsal:

Martine já bych se spíše zeptal kdy se dočkáme další části z tvé trati,když máš hezké velké videa :D .Lukáš

Tak toto uz je normalne systematicky psychicky tlak na Stavitele aby staval :D ale hlavu si z toho zrejme nerobi ;-) Martine co takto keby sa ti vsetci uzivatelia co chcu hrat tvoje nove useky zlozia po cca 200 kc a ty sa hodis na take tri mesiace na PN v praci a bude z teba plateny profik...? :D :D ale fakt urcite by sa nasla slusna hrstka nas vsetkych a ty by si si zarobil nejake prachy naviac a zacal by si stavat rychlejsie :oops:

Naposled editoval moderátor:

Myslím že by šéf nebyl nadšený, kdybych se tam 3 měsíce neukázal...
A i kdyby jste se všichni složili po 200 kč, stejně bych si chozením do práce vydělal mnohem víc:P
KimiRe mě se právě pořád někdo ptá, kdy bude aktualizace, proto se na oplátku tentokrát ptám já, kdy bude RegioJet?
A to fakt nevím, kdy se dočkáme dalšího úseku tratě, aby toho nebylo málo, tak kromě tvoření aktivit jsem se tento víkend ještě začal intenzivně věnovat modelovacímu programu 3ds Max, už zvládnu jednoduchý domeček
Kromě Pana Stavitele a Mistra Aktivitáře chci ještě kandidovat na titul Pan Modelář:D

Naposled editoval moderátor:
[split] Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Ahoj Martine,
prohlížel jsem toto forum, a nenašel, že to někdo objevil. Udělal jsem aktivitu osobák Pardubice - Praha a po příjezdu do Dolních Počernic se MSTS po cca 5ti vteřinách sekne. Zkusil jsem i aktivitu jenom Běchovice - Libeň a dělá to to samý. (standartní příjezd od Běchovic po správné (pravé koleji)). Dělá to i po reinstalu celýho MSTS. Jsem jenom já ten smolař, nebo ještě někdo?

RE: [split] Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Nechra76 napsal:
Ahoj Martine,
prohlížel jsem toto forum, a nenašel, že to někdo objevil. Udělal jsem aktivitu osobák Pardubice - Praha a po příjezdu do Dolních Počernic se MSTS po cca 5ti vteřinách sekne. Zkusil jsem i aktivitu jenom Běchovice - Libeň a dělá to to samý. (standartní příjezd od Běchovic po správné (pravé koleji)). Dělá to i po reinstalu celýho MSTS. Jsem jenom já ten smolař, nebo ještě někdo?

Jedna se o problem s vykonem tveho PC. Vjizdis do Prahy, ktera je pro vetsinu kompu extremne narocna. Mne to taky v urcitych mistech spadne. Ale nekdy treba na paty pokus to i nekdy projedu. Zkousej dal, nevzdavej to

RE: [split] Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Marco Polo napsal:
Nechra76 napsal:
Ahoj Martine,

Jedna se o problem s vykonem tveho PC. Vjizdis do Prahy, ktera je pro vetsinu kompu extremne narocna. Mne to taky v urcitych mistech spadne. Ale nekdy treba na paty pokus to i nekdy projedu. Zkousej dal, nevzdavej to

Dolní Počernice nejsou nějak extrémě náročné, jestli se nedostaneš ani tam, tak na hlavák už se nepodíváš vůbec... Zkus v tom kritickém pádovém místě přepnout pohled někam do boku, aby počítač nebyl tak moc zatížený.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře