Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Stavitelxx napsal:Tak co chlapi, kdy se dočkáme modelu soupravy RegioJet?![]()
David Hájek napsal:Stavitelxx napsal:Tak co chlapi, kdy se dočkáme modelu soupravy RegioJet?![]()
Loko podle všeho ano,pro vozy bude třeba sehnat modeláře.Nafoceno toho bylo jak v Praze tak v Havířově dost a dost.
David
eurostar_mikso napsal:to mozem odpovedat aj za stavitela... momentalny stav je taky ze z martina sa stava mistr aktivitarale na programe by mala byt stavba useku lovosice - usti n. labem.. aktualizacia mozno bude do vianoc ale fakt len mozno.. to nevie ani on sam kedy... a kam sa martin uberie potom to opet ani nevie on sam teraz
... smer decin, mozno smer cheb, mozno smer trencin... uvidime nechame sa prekvapit.. inak co takto si trosku prelistovat vlakno? dole pod vlaknom mas ze predchozi a cisla od jedna po desat.. a dozvies sa toho omnoho viac este
Stavitelxx napsal:Tak co chlapi, kdy se dočkáme modelu soupravy RegioJet?![]()
KimiR napsal:Stavitelxx napsal:Tak co chlapi, kdy se dočkáme modelu soupravy RegioJet?![]()
Martine já bych se spíše zeptal kdy se dočkáme další části z tvé trati,když máš hezké velké videa.Lukáš
Nechra76 napsal:Ahoj Martine,
prohlížel jsem toto forum, a nenašel, že to někdo objevil. Udělal jsem aktivitu osobák Pardubice - Praha a po příjezdu do Dolních Počernic se MSTS po cca 5ti vteřinách sekne. Zkusil jsem i aktivitu jenom Běchovice - Libeň a dělá to to samý. (standartní příjezd od Běchovic po správné (pravé koleji)). Dělá to i po reinstalu celýho MSTS. Jsem jenom já ten smolař, nebo ještě někdo?
Marco Polo napsal:Nechra76 napsal:Ahoj Martine,
prohlížel jsem toto forum, a nenašel, že to někdo objevil. Udělal jsem aktivitu osobák Pardubice - Praha a po příjezdu do Dolních Počernic se MSTS po cca 5ti vteřinách sekne. Zkusil jsem i aktivitu jenom Běchovice - Libeň a dělá to to samý. (standartní příjezd od Běchovic po správné (pravé koleji)). Dělá to i po reinstalu celýho MSTS. Jsem jenom já ten smolař, nebo ještě někdo?
Jedna se o problem s vykonem tveho PC. Vjizdis do Prahy, ktera je pro vetsinu kompu extremne narocna. Mne to taky v urcitych mistech spadne. Ale nekdy treba na paty pokus to i nekdy projedu. Zkousej dal, nevzdavej to