Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
CANDY napsal:ZSSK 120Po novom od trenčína
si myslím
![]()
eurostar_mikso napsal:CANDY napsal:ZSSK 120Po novom od trenčína
si myslím
![]()
Tak toto je uz jake bombardovanieTrosku moj pokec k tym zelanym usekom... ja si myslim ze pan stavitel aj tak postavi to na co bude mat chut. A ani sa mu vobec necudujem, ked pri editore trate stravi take nepredstavitelne mnozstvo casu tak je jasne ze stavia v prvom rade to, k comu ma vztah. Ked tak pozeram na toto vlakno tak rozmyslam ze vyhoviet kazdej poziadavke je nemozne, priam az na obesenie (este ze si z toho nic nerobi
), to jedine by Martin musel zamestnat este 10 stavitelov a hadam 50 modelarov
projekt trate 321 je uz teraz tak rozsiahly, ze stavitel ulahodil asi drtivej vecsine z nas. Pre mna osobne uz len usek z Puchova po Kosice je splnenie mojho zeleznicneho sna. Samozrejme aj ja si zelam urcite useky ale silit to rozhodne netreba. Skor si treba vazit to co je a poriadne prebadat kazdy kut trate 321 a vychutnavat si kazdy novy usek trate. To znamena menej zobrat na fore a viac hrat a hned ten cas do novej aktualizacie rychlejsie ubehne
a za par rokov aj tak budeme mat skoro vsetky hlavne tepny jak v Cechach tak na Slovensku a naviac v kvalite, ktora nema v porovnani s inymi tratami vo svete obdoby. Este sa mi na Stavitelixx pacia jeho prekvapenia. Nikdy neprezradi na com dalsom este pracuje a celkovy vysledok je vzdy paradny. Tesim sa na to prekvapko aj teraz, nech uz to je akykolvek usek. Aj tak toho mojho useku sa tiez casom dockam, a aj si v pohode pockam.
Koukám, že jsme došli ke stejným závěrům. Mě opravy tehdejšího stavění "od oka" jen podle fotek a leteckých map stály minimálně rok života.Stavitelxx napsal:....
dokud nebudou k dispozici všechny potřebné materiály, nemůžu tu trať postavit.
Kdysi bych to neřešil a postavil ji od oka, ale teď už jsem na to asi moc starý
....
Luky napsal:ondra135: Nepřeháníš prosím Tě trošku, diktovat někomu jakou trať a kdy ji má kdo stavět. A pokud ti jde o trať 171, tak tu staví pan Šemora.
Stavitelxx napsal:Mě to vůbec nevadí, klidně můžete diktovat, co a kdy mám stavět, ale stejně vám to bude houby platné, protože mám svojí hlavu a svoje plány
Spíš byste mě měli do toho stavění dokopat, teď jsem měl dva dny volno a strávil jsem je u Far Cry a Trasport Tycoonu